Isparta Basınında Bugün - 17 Şubat 2012

Isparta Basınında Bugün - 17 Şubat 2012

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Şubat 2012 13:45
Isparta Basınında Bugün - 17 Şubat 2012

AKDENİZ: "Somalili aile, bebeklerine Mustafa Kemal adını verdi"
Hayatlarına Isparta'da devam eden ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının desteğiyle tedavi sonrası çocuk sahibi olan Somalili Amar ailesi, bebeklerine "Mustafa Kemal" ismini verdi.

DEMOKRAT: "Arsa sorunu tavan yaptı"

Isparta'da özellikle müstakil konut yapmak isteyen arsa bulamıyor. Var olanların değeri çok yüksek.

ÇÖZÜM: "MOBESE görüntülerinden ceza kesilecek"
Isparta'da hatalı park eden sürücülerin kent güvenlik sistemi (MOBESE) ile tespit edilerek, cezai işlem uygulanacağı bildirildi.

NOKTA: "Şevket Demirel ismini yaşatmak istiyoruz"
Süleyman Demirel Üniversitesi Hastaneleri Başhekimi Tuğrul Sezer, SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesine taşınan kalp merkezinin klinik olarak hizmet vereceğini, bu nedenle Şevket Demirel isminin kliniğe verilmesini uygun bulmadıklarını söyledi.

OBJEKTİF: "Mülteci aile bebeklerine Mustafa Kemal adını verdi"
Somalili aile Ebubekir-Sabire Fakh Şhelk Amar 7 günlük bebekleri Mustafa Kemal ile birlikte Vali Memduh Oğuz'u ziyaret etti.

İLKE: "Çift parkları MOBESE'ler yakalayacak"
Çift park yaparak trafiği sıkıntıya sokan araçlar mobese kameraları tarafından tespit edilecek.

GÜLSES: "Isparta'nın kalbi burada atacak"
Uzun yıllar Isparta merkezde bulunan Şevket Demirel Kalp Merkezi 15 şubat itibariyle SDÜ Tıp Fakültesi bünyesine taşındı. SDÜ Hastaneleri Başhekimi Tuğrul Sezer, eski binasında 78 yatak ile hizmet veren kalp merkezinin yeni yerinde 81 yatak ile hizmet vereceğini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.