Isparta Basınında Bugün - 19 Ağustos 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ağustos 2011 10:54
Isparta Basınında Bugün - 19 Ağustos 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Akdeniz: "Isparta'ya ayıp olur"
İstanbul - Antalya hızlı tren projesinin ana istasyonunun Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nin önüne yapılacağı iddia edildi.

DEMOKRAT: "Erken doğumda ürküten gerçekler"
Isparta ve çevresinde her 100 doğumdan üçü erken meydana geliyor. Erken doğumlar daha çok sosyo ekonomik düzeyi düşük ailelerde görülüyor.

ÇÖZÜM: "Kampüse çekidüzen verilmeli"
İçinde 6 okul ve yurtlar bulunan Süleyman Demirel Eğitim Kompleksinin altyapısı dökülüyor. Her taraf ot, pislik içinde, kaldırımlar sökülmüş, yollar asfalt istiyor.

HABER: "Her gün bir ana ağlayacağına bir gün bin ana ağlasın"
Ispartalı, gözü yaşlı şehit babası 64 yaşında ki Niyazi Ezginci, "Oğlum şehit olalı 15 sene oldu. Oğlum gibi Kınalı kuzular şehit oluyor. Her gün bir ana ağlayacağına bir gün bin ana ağlasın. Terörün kökü kurutulsun" dedi.

NOKTA: "Polis iftarda bile uyarıyor"
Isparta İl Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ekipleri, Ramazan ayında da vatandaşı her konuda uyarmaya devam ediyor.

EKSPRES: "Bakkal ve bayi esnafı halkımıza güven veriyor"
Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Ali Bapbacı, şehir merkezinde çoğalan Avm'lere rağmen Isparta halkının bakkal ve bayilere olan ilgisinin devam ettiğini söyledi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.