Isparta Basınında Bugün - 2 Kasım 2011

Isparta Basınında Bugün - 2 Kasım 2011

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Kasım 2011 11:25
Isparta Basınında Bugün - 2 Kasım 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: "Demirel duymasın"

Süleyman Demirel Fen Lisesi'nde "Benim adımın bulunduğu yerde birincilik isterim" diyen Demirel'i üzecek bir tablo yaşanıyor. Isparta'nın ortaöğretim alanındaki gururu Süleyman Demirel Fen Lisesi'nde çıta birden düştü, Okulda 15 aydır müdür yok, LYS-2011'de ilk 100'e giren öğrenci yok, TÜBİTAK projesi yok, AB projesi yok, Bilim Olimpiyatları'na katılan öğrenci yok.

MANŞET: "Örnek projeler sergileniyor"
Milli Eğitim Müdürlüğü'nün öncülüğünde okullarda iyi örnek uygulamalarını tespit etmek amacıyla başlatılan çalışma sonucunda örnek projeler, düzenlenen sergiyle tanıtıldı.

GÜLKENT: "Derece alan 60 proje görücüye çıkarıldı"

Bu benim eserim, ortaöğretim projeleri, mesleki öğretim projeleri ve Avrupa Birliği projelerinden oluşan "Eğitimde İyi Örnekler Sergisi" açıldı. Sergide, birbirinden ilginç 60 proje yer alıyor.

Isparta: "İş yükünü kadınlar çekiyor"

İŞKUR İl Müdürü Hüseyin Ergin, düzenledikleri kurslarda erkeklerin iş beğenmemezlik yapmasına rağmen kadınların ağır işleri bile "Yaparım" diyerek işe giriştiğini belirterek, "Kadınlar erkeklere göre daha çalışkan bir konum sergiliyor" dedi.

EKSPRES: "Yayla Sütem Ege'ye açılıyor"
8 ürün grubu ile Isparta, Antalya ve Burdur'da satış ağı olan Yayla Sütem, Ege Bölgesi'ne de açılıyor. Hedef Denizli, Uşak, Afyon ve Muğla.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum