Isparta Basınında Bugün - 2 Mart 2012

Isparta Basınında Bugün - 2 Mart 2012

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mart 2012 19:56
Isparta Basınında Bugün - 2 Mart 2012

DEMOKRAT: "Ekonomiye değer katanlara ödül"
Isparta'da 2011 yılında 'Gelir Vergisi ve Kurumlar Vergisi' rekortmenlerine ödülleri verildi. Kurumlar vergisi dalında Çıraklar Tekstil Ltd. Şti, Modül Mermer A.Ş. ve Aksu Enerji A.Ş. Gelir Vergisi dalında ise Şevket Demirel, Ata Basmacı, Erkan Yılmaz'a ödülleri takdim edildi.

NOKTA: "Aileyi koruyan tedbirler alınsın"
Yalvaç İl Genel Meclisi üyesi Osman Çiftçi'nin aile kurumuna ve aile değerlerinin korunmasına ilişkin alınacak tedbirler meclis toplantısında gündeme geliyor.

OBJEKTİF: "O bina yeniden ihaleye çıkıyor"
Belediye İş Hanı 5. katta MHP il binasının bulunduğu mülkiyeti Isparta Belediyesine ait yerle ilgili yeniden ihaleye çıkılıyor. MHP yönetimi ve eski Belediye Başkanı Hasan Balaman'ın katıldığı son ihale, İhale Komisyonu tarafından bir başka tarihe ertelenmişti.

İLKE: "Verimli araziler bankaların elinde"
MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz, takibe düşmüş kredi borcunun Isparta da 5,5 milyon lira olduğunu belirtti. Bunun karşılığında bankaların çiftçilerin verimli arazilerine el koyduğunu dile getirdi.

GÜLSES: "2011 yılı vergi ödülleri"
Isparta Defterdarı Rahmi Turan, 2011 yılı için tahakkuk eden yaklaşık 607 milyon lira verginin, 420 milyonunu tahsil ettiklerini bildirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.