Isparta Basınında Bugün - 2 Şubat 2012

Isparta Basınında Bugün - 2 Şubat 2012

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Şubat 2012 13:01
Isparta Basınında Bugün - 2 Şubat 2012

AKDENİZ: "İhracatta sert düşüş"
2011 Aralık döneminde 17,8 milyon dolar değerinde ihracat yapan Isparta, 2012 Ocak'ta şok düşüş yaşadı: 11 milyon dolar. Ekonominin kabusu olan dış ticaret açığı geri döndü.

DEMOKRAT: "37 bin erkek nüfus savaşa mı gitti"
TÜİK'in açıkladığı nüfus verilerine göre Isparta'da bir yıl içinde erkek nüfusunun 37 bin azalıp kadın nüfusunun sadece 4 kişi artması kafalarda soru işareti oluşturdu.

ÇÖZÜM: "Isparta'da küçük şehir psikolojisi var"

Tıp fakültesinde kanserden, kalbe kadar hemen hemen bütün hastalıkların tedavisinin yapıldığını açıklayan Başhekim Sezer, buna rağmen büyük illere gidilmesini değerlendirdi.

NOKTA: "Sözleşmeli erlere 'Özel' denetleme
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, sözleşmeli erlerin eğitimlerini denetlemek üzere Isparta'ya geldi.

OBJEKTİF: "SDÜ Hastanesi kalp merkeziyle markalaşmalı"
SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Tuğrul Sezer, SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin kalp merkezi anlamında markalaşması gerektiğini söyledi.

İLKE: "Anlaşma sağlandı"
Sosyal Güvenlik Kurumu ile Türk Eczacılar Birliği arasında 1 Temmuz 2015'e kadar geçerli olacak ilaç alım sözleşmesi imzalandı.

GÜLSES: "İkinci kar ambulansı da geldi"

Isparta'nın yoğun kış şartlarına uygun olarak ilki geçen yıl Sağlık Bakanlığı tarafından hizmetine sunulan kar paletli ambulansa bir yenisi daha eklendi. İl Sağlık Müdürü Karakaya, ambulansların yoğun kış şartlarında etkin olarak kullanılacağını söyledi.

EKSPRES: "Genelkurmay çıkarma yaptı"
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu, sözleşmeli erlerin eğitimini denetledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.