Isparta Basınında Bugün - 21 Eylül 2011

Isparta Basınında Bugün - 21 Eylül 2011

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Eylül 2011 10:20
Isparta Basınında Bugün - 21 Eylül 2011

Akdeniz: "Mermerde balayı bitti"
Isparta'da çok sayıda yeni mermer ocağının işletmeye açılmasına neden olan Çin Pazarı, orada alınan bazı tedbirler nedeniyle sekteye uğradı.

DEMOKRAT: "Biraz merhamet"
Isparta'da sokak hayvanlarına sahip çıkmak amacıyla SDÜ öğrencilerinden oluşan bir grup hayvansever dernek kurdu. Dernek Başkanı Alper Aydın, sokak hayvanlarının tecavüze bile uğradığını belirterek, hayvanlara merhamet duyulmasını istedi.

ÇÖZÜM: "Yılmaz Şener İlköğretim Okulu ikinci yarı yıla yetişecek"
Vali Oğuz ile işadamı Şener arasındaki protokol dün imzalandı.

MANŞET: "Adı okulda yaşayacak"
Eğitimden sağlığa, spordan dini hizmetlere kadar birçok alanda önemli hizmetleri bulunan merhum işadamı Yılmaz Şener'in adı, yeni bir okulda yaşatılacak.

GÜLKENT: "Vali krizi"
Şu anda CHP Milletvekili olan Ali Haydar Öner'in milletvekili seçilmeden önce Isparta Valiliği'ne dönmek iÇin Danıştay'a açtığı davanın sonucunda kafa karıştıran gelişmeler yaşanıyor. Danıştay, 27 Mayıs tarihli kararında Öner'in Isparta Valiliği'ne dönmesine, Isparta Valiliği'ne atanan Memduh Oğuz'un da merkezde görevlendirilmesine karar verdi. Bu karardan sonra eski Vali, CHP Milletvekili Ali Haydar Öner, Oğuz'un şu anda Vali olmadığını "Vali vekili" olarak görev yaptığını iddia etti.

Isparta: "Gerçekleri söylemeye devam edeceğiz"
Gündeme ilişkin çeşitli konularda gazetecilere açıklamalarda bulunan CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, "Bundan sonra da sağduyunun sesi olmaya, gerçekleri dile getirmeye devam edeceğiz. Bu doğrultuda hiç kimseden korkmadan, çekinmeden Isparta'ya, Ispartalılara, aziz Türk milletine ve yüce Türk devletine karşı vazifelerimizi yapmaya devam edeceğiz" dedi.

NOKTA: "Babasının dileğini yerine getiriyor"
Kısa bir süre önce babası Yılmaz Şener'i kaybeden işadamı Mesut Şener, babası adına okul yaptıracak. 24 derslikli okulun yapılması iÇin Şener ile Vali Memduh Oğuz arasında protokol imzalandı.

EKSPRES: "CHP'li Öner'den yol eleştirisi"
Milletvekili Ali Haydar Öner, Yakaören-Milas arasındaki yolun kötü durumunu göstermek iÇin Belediye Elmalık Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.