Isparta Basınında Bugün - 22 Eylül 2011

Isparta Basınında Bugün - 22 Eylül 2011

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Eylül 2011 11:04
Isparta Basınında Bugün - 22 Eylül 2011

DEMOKRAT: "Destek değil, köstek iddiası"
Isparta'nın Gönen ilçesine işadamı Salih Kurt'un kurmak istediği yalıtım fabrikasına Mali destek verilmeyişinin arkasında BAKA Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç'un olduğu iddia edildi.

ÇÖZÜM: "Şarkikaraağaç'ta konut atağı"
Yeni kurulan Şarkikaraağaç Kızıldağ Konut Yapı Kooperatifi ile 308 konut yapılacak. Oldukça ekonomik rakamlarla bitirilecek konutların birinci etabı 30 Mayıs 2012, ikinci etabı ise 30 Kasım 2012'de teslim edilecek.

GÜLKENT: "Eğitim sorunlarında söz sahibi olabilirsiniz"

Isparta'nın eğitimde yaşadığı sorunlar bir çalıştayda masaya yatırılacak.
"Her geçen yıl başarı düştü" diyen tüm söz sahipleri bu çalıştayda fikrini ifade edebilecek. Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz, çalıştayın ay sonunda yapılacağını haber verdi.

MANŞET: "Park zincirinde dev proje"
Isparta Belediyesi, adından söz ettirecek bir projeye daha imza atıyor. Başkan'Günaydın, Hızırbey Mahallesi'ne yaklaşık 35 bin metrekareye çocuk oyun alanı, sağlık yaşam alanı, sağlık ocağı, kafeterya, alışveriş merkezi, eczane, havuzlu oturma alanları, pergolalar ve mini kent ormanının olacağı bir tesis yapılacağını açıkladı.

Isparta: "Bu proje adından çok söz ettirecek"
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Hızırbey Mahallesi'ne yaklaşık 35 bin metrekarelik alan içinde çocuk oyun alanı, sağlık yaşam alanı, sağlık ocağı, kafeterya, alışveriş merkezi, eczane, havuzlu oturma alanları, pergolalar ve mini kent ormanının yer alacağı dev projesini açıkladı.

OLUŞUM: "Türk kültürünü yansıtacak"
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Hızırbey Mahallesi'ndeki 35 bin metrekarelik alana, Türk kültürünü yansıtan park yapılacağını söyledi.

NOKTA: "Uçak kazası davasında Wikileaks sorusu"
Isparta'da 30 Kasım 2007'de 57 kişinin ölümüyle sonuçlanan uçak kazasıyla ilgili dün yapılan 13'üncü duruşmada kazayı incelemek için görevli bilirkişilere 5 ay ek süre verildi.

OBJEKTİF: "Sağlık Kampüsü'ne müdürlük binası"
Isparta'da 6'sı ortaklı, 9 dev firmanın talip olduğu 600 yataklı entegre sağlık kompleksinin yapılacağı bölgede 40 ünitelik ağız ve diş sağlığı merkezi ve sağlık binası müdürlüğü de inşa edilecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.