Isparta Basınında Bugün - 23 Haziran 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Haziran 2011 18:42
Isparta Basınında Bugün - 23 Haziran 2011

AKDENİZ: "Bankalarda sadece Isparta'nın parası yok"
Türkiye Bankalar Birliği'nin yayınladığı rapor, teşvik ve destek uygulamalarında hak ettiği payı alamayan Isparta için gösterilen "bankalarda çok para var" gerekçesini çürütüyor.

DEMOKRAT: "Kontenjanları artırılacak"

SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, üniversite ile halkı bütünleştirmek ve Isparta'yı da değerleriyle markalaştırmak istediklerini belirtti. İbiciğlu, üniversite halk bütünlemesi için de meslek yüksek okullarının önemine dikkati çekti.

MANŞET: "Müracaatları yok"

Isparta Belediyesi'nin Andık Deresi suyu ile Doğal Kaynak Suyu Şişeleme Fabrikası kurması için müracaatının bulunmadığını söyleyen Gökgöz, suyun arıtma tesisine götürülmesi izni bulunduğunu ve bunun da tehlikede olduğunu savundu. Gökgöz ayrıca halka Darıderesi Göleti'nden su içirtildiğini söyleyerek, "Madem burası temiz değil, niye su veriyorsunuz. Niçin isale hattını kullanıyorsunuz" dedi.

ÇÖZÜM: "İbicioğlu'ndan sevindirici haber"

SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu ilçelerdeki öğrenci sayısını artıracağını, üniversiteyi kampüse hapsetmeyeceği belirterek, projelerini tek tek hayata geçireceğini söyledi.

GÜLKENT: "Demirel mezuniyete neden katılamadığını telefonda anlattı"
SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu basınla ilk buluşmasında, bu yıl mezuniyet törenine katılamayan 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'i telefonla aradı. Demirel, katılmamasının nedenini bizzat kendisi anlattı.

Isparta: "Merhaba ikinci bahar"
İl Sağlık Müdürlüğü, ilimizdeki huzurevi sakinlerine sağlık için spor yapmayı yaşam tarzı olarak benimsetmek, bunun için kapsamlı bir çalışma yapmak, böylece sağlıklı bir yaşlılık dönemi geçirmelerini sağlamak amacıyla "İkinci Bahar" projesi başlattı.

OLUŞUM: "İlçeler MYO ile güçlenecek"
Süleyman Demirel Üniversite Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu basın mensuplarıyla biraraya geldi. Müjdeli haberler de veren İbicioğlu ilçelerdeki öğrenci sayısının arttırılacağını ve şehre daha yakın olma adına ofisler kurulacağını söyledi.

GÜLSES: "Öner'in komplo dediği olayın arkasından alkollü iki genç çıktı"
Milletvekilliği seçim sürecinde CHP Gençlik Kolları Lokali'ne, CHP adayı Ali Haydar Öner aleyhine bildiri atılması olayı ile ilgili eşkalleri tespit edilen iki kişiden biri gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli ifadesinde camı bir iddia için kırdığını ama içeriye bildiri atmadığını söyledi.

EKSPRES: "2 sektör devi proje için lezzet, ambalaj ve isim üzerinde çalışma yapıyor"
Bilim Kadını Nilgün H. Budak'ın, ekibi ile birlikte geliştirdiği ve patentini aldığı gül, elma aromalı ve tuz içerikli 3 sirke içeceği için heyecan verici gelişmeler yaşanıyor.

OBJEKTİF: "Temiz kaynaktan su verilmedi iddiası"
AK Parti Isparta İl Başkanı Uğur Gökgöz, Isparta'nın içme suyu temin ettiği Darıderesi Göleti'nden şimdiye kadar temiz su verilmediğini öne sürdü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.