Isparta Basınında Bugün - 23 Ocak 2012

Isparta Basınında Bugün - 23 Ocak 2012

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ocak 2012 10:46
Isparta Basınında Bugün - 23 Ocak 2012

AKDENİZ: "Ateşgül'e örgüt lideri suçlaması"
İlk duruşması 12 Mart'ta başlayacak belediye operasyonuna yönelik davanın iddianamesinde suç suçlamalar yer alıyor. Belediye Genel Koordinatörü Mehmet Ateşgül'ün kurucu ve lideri olduğu iki ayrı çıkar amaçlı suç örgütü kurduğu ileri sürüldü.

DEMOKRAT: "Açıklıyoruz"

Siyasi tarihimizde hiç unutulmayacak bir süreci yaşayan Isparta, nasıl oldu da Belediye Başkanı, ailesi, çok sayıda belediye görevlisi ile siyaset ve sivil temsilcilerin "Örgüt kurma ve kurulan örgüte üye olmakla" suçlandığı bir sürecin içerisine girdi-

ÇÖZÜM: "Beraat ederek sonuç alacağız"
Isparta Belediyesi'ne yönelik operasyon kapsamında tutuklanan ve iddianamenin kabulü ile Ağır Ceza Mahkemesi tarafından serbest bırakılan MHP İl Başkanı İsa Yalçın, davadan beraat edeceklerine inandıklarını söyledi.

NOKTA: "Kararı yeni müdür verecek"
Deprem Yönetmeliği'ne göre yıkılması gündeme geldikten sonra boşaltılan ve uzun süredir kullanılmayan Halil Hamit Paşa Kütüphanesi sonunda Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tahsis edildi. Binanın hangi amaca yönelik kullanılacağına yeni müdür karar verecek.

OBJEKTİF: "Isparta karla böyle mücadele etti"
Özel İdare ve Karayolları ekipleri kapanan köy, kasaba ve ilçe yollarını açtı. Davraz Kayak Merkezi'nde kar kalınlığı 2 metreyi açtı. Belediye ekipleri ise şehir merkezinde büyük mücadele gösterdi.

İLKE: "Tonajlı araçlara kente giriş sınırlaması"

İl Trafik Komisyonu kararı gereğince ilde tonajlı araçların kent merkezine girişlerine bazı sınırlamalar getirildi.

EKSPRES: "Muhalif belediyeleri çeteler yönetiyor imajı oluşturulmaya çalışılıyor"
CHP İl Başkanı Erdoğan, "Isparta Belediyesi'nde yolsuzluklar gün yüzüne çıkmışken, o kadar iddialar varken, herhangi bir soruşturma yapılmamışken, bugün telefon dinlemesi, izleme yapılması gibi yollarla suçu ve suçluyu yakalayalım gibi bir mantık ortaya konmuştur" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.