Isparta Basınında Bugün - 25 Ağustos 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ağustos 2011 16:18
Isparta Basınında Bugün - 25 Ağustos 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Isparta'nın gönül elçisi''
ITSO Meclis Başkanı Bedri Ayhan'ın, Isparta, Antalya ve Burdur'un valileri, belediye, ticaret ve sanayi ile borsa başkanlarını buluşturduğu yemek, bir misyon hareketine dönüştü.

DEMOKRAT: ''Üreticinin gözü açıldı''
Isparta'nın alanında tek tarım danışmanlık hizmeti veren Emek Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Şirketi, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'na (TKDK) sunulacak projeleri titizlikle hazırlıyor. Şirket Müdürü Müjgan Cingöz, Isparta'da üreticinin destek konusunda istekli olduğuna dikkati çekiyor

MANŞET: ''SDÜ personeli TOKİ'den konut sahibi oluyor''
Süleyman Demirel Üniversitesi personelini konut edindirmeye yönelik olarak Rektör Prof. Dr. Hasan İbicioğlu'nun TOKİ üst yönetimi nezdinde sürdürdüğü çalışmalarda önemli aşama kaydedildi.

ISPARTA: ''Güneş panelleri fabrikası ve güneş tarlaları oluşturacaklar''
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, güneş panelleri fabrikası ve güneş tarlaları kurulması için Çin heyetiyle anlaştı. Başkan Günaydın, ''Çin'den bu konuda teknik heyetler ve şirket sahipleri gelecek. Bunun kurulma aşamasını da o zaman tamamlayacağız'' dedi.

ÇÖZÜM: ''Velilere, 'Evladınız güvende' mektubu''
Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, Türkiye'ye örnek olacak bir çalışmaya imza attı. SDÜ'yü yeni kazanan öğrencilerin ailelerine mektup yazan Gürkan, ailelere hem güven verdi, hem cep telefonunu. Emniyet ayrıca, Isparta'ya yeni gelecek öğrencilere yönelik, polis argümanlarının olmadığı bir de broşür hazırladı.

GÜLKENT: ''Hesap sorulacak''
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın sözlerine cevap veren AK Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz'e MHP İl Başkanı İsa Yalçın'dan cevap gecikmedi. Gökgöz'ün konuşmalarının hesabının bir gün sorulacağını belirten Yalçın, Isparta Belediyesi'ne gelen müfettişlerin de iktidar tarafından gönderildiğini ileri sürdü.

OBJEKTİF: ''Konut satışlarında artış''
2011 yılı ikinci üç aylık dönemde Isparta, Burdur ve Antalya'da konut satışları bir önceki döneme göre yüzde 10,23 oranında artış gösterdi. Bu dönemde toplam 6 bin 499 konut satıldı.

EKSPRES: ''Yarım yüzyıllık dernek ve eserleri: Yeni Camii''
Çünür Mahallesi'nde yarım yüzyıl önce kurulan Hayırlar Derneği, cami, okul ve diğer kurumların ihtiyaçlarını giderme odaklı şekilde çalışıyor. Mahalledeki 4 eser içinde katkısı var. Çünür'ün en büyük eseri işte bu mabet. Hat sanatının en güzel örneklerine sahip eserde aksayan yönler de çok.

OLUŞUM: ''Isparta'yı kurtaracak proje hayata geçiyor''
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, güneş panelleri fabrikası ve güneş tarlaları kurulması için Çin heyetiyle anlaştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.