Isparta Basınında Bugün - 26 Aralık 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Aralık 2011 21:30
Isparta Basınında Bugün - 26 Aralık 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: "Bu kadarına da pes doğrusu"
MHP'li Yusuf Ziya Günaydın, 2003'te halk pazarında yıktığı sactan yapılma 5 küçük baraka için İçişleri Bakanlığı müfettişlerince üçüncü kez soruşturuluyor.

DEMOKRAT: "Peki buna ne diyeceksiniz-"
Isparta'da havanın kirli olduğunu devletin resmi istatistik kurumu da tescilledi. TÜİK verilerine göre Isparta daha ekim ayında havası en kirli ilk 10 il arasında sekizinci sırada yer aldı.

ÇÖZÜM: "Trafiğe çözüm bulunmalı"
Isparta'nın şehir içi trafiği her geçen gün, içinden çıkılmaz hale geliyor. Vatandaşlar yetkililerden trafik sorununa çözüm bulmalarını istiyor.

Isparta: "45 tarımsal kooperatife yaklaşık 41 milyon lira destek sağladık"
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, bakanlığının yürütmüş olduğu süt sığırı dağıtım töreni ve soğuk hava deposu açılışına katılmak üzere ilimizi ziyaret etti.

OLUŞUM: "Davraz sezona 'Merhaba' dedi"
Türkiye'nin önemli kayak merkezleri arasında yer alan Davraz Kayak Merkezi'nde sezon açıldı. Kar kalınlığı 50 santimetreye ulaştığı merkezde spor sevenler kayak keyfi yapmaya başladı.

NOKTA: "Veteriner adayları ne istedi"
Süleyman Demirel Üniversitesi Şarkikaraağaç Meslek Yüksekokulu Laborant Veterinerlik Sağlık Bölümü öğrencileri, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker'den mezun olduktan sonra istihdam için destek istedi.

EKSPRES: "Kış sporları sezonu açıldı"
Isparta Davraz Kayak Merkezi'nde kayak sezonu başladı.

OBJEKTİF: "Ekmeğe zam yok"
Isparta Fırıncılar Odası Başkanı Nuri Erdeğer, yeni yılda ekmeğe zam yapılmayacağını söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.