Isparta Basınında Bugün - 26 Ocak 2012

Isparta Basınında Bugün - 26 Ocak 2012

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ocak 2012 11:37
Isparta Basınında Bugün - 26 Ocak 2012

AKDENİZ: "Elektrikli arabaların yakıt pili SDÜ'den"
Ayak sesleri duyulmaya başlanan elektrikli otomobil teknolojisinde yüzde 100 yerli üretim yakıt pili membranı, SDÜ Yenilenebilir Enerji Araştırma ve Uygulama Merkezi'nde üretildi.

DEMOKRAT: "Süleyman Demirel ismi üniversitede olmaz"
SDÜ Tıp Fakültesi Psikiyatrı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ramazan Özcankaya, gündem değiştirecek bir açıklamada bulundu. Üniversitenin adının Süleyman Demirel olmasının uygun olmadığını belirten Özcankaya, "Başbakan'ın adı da üniversiteye verilmemeli" dedi.

ÇÖZÜM: "Arapların Eğirdir ilgisi"
Arap turizmciler Eğirdir Gölü kenarında tatil köyü kurmak için yer arayışına başladı. İstenilen büyüklükte arsa bulunursa yatırıma hemen başlanacağı öğrenildi.

NOKTA: "Ufukta ilaç krizi görünüyor"
SGK ile TEB arasında yapılan 3 yıllık protokol 31 Ocak'ta sona erecek. 1 Şubat'ta yürürlüğe girmesi gereken yeni protokol için biraraya gelen eczacılar ile SGK uzlaşma sağlayamadı.

OBJEKTİF: "Sevgi Köprüsü"
Hakkari Emniyeti ile ortaklaşa yapılan proje kapsamında bu ilden 20 öğrenci hayatlarında ilk kez Isparta'ya geldi. Proje kapsamında amaçlanan hedef, Isparta'nın tanıtımını sağlamak ve karşılıklı kültür alışverişinde bulunmak.

İLKE: "Isparta'ya yeni yurt yapılacak"
YURTKUR Antalya Bölge Müdürü Ahmet Sütçü, Vali Oğuz'u ziyaretinde Isparta'ya bin kişilik yeni öğrenci yurdu yapılacağı müjdesini verdi.

EKSPRES: "İlaç krizi kapıda"
TEB ile SGK arasında 3 yıl önce sözleşme 31 Ocak'ta sona eriyor. Isparta Eczacılar Birliği Başkanı Saygın Gargın, bu şartlarda eczacıların 2013'ü görmesinin mümkün olmadığını söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.