Isparta Basınında Bugün - 27 Eylül 2011

Isparta Basınında Bugün - 27 Eylül 2011

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Eylül 2011 14:08
Isparta Basınında Bugün - 27 Eylül 2011

Isparta Basınında Bugün Gazetelerden başlıklar ...

Akdeniz: "Isparta'dan İstanbul'a uçakla 12 saatte ulaşım"

THY, Isparta havayolu taşımacılığına büyük darbe vuracak bir karar aldı. Anadolu Jet'in rotası 1 Ekim'den itibaren İstanbul'dan Ankara'ya yöneliyor.

GÜLSES: "Sosyal güvencesi olana ekmek yok"
Isparta Eğitim ve Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi ile Isparta İlköğretim Okulu ve İşokulu'nda öğrenim gören özel öğrenciler sosyal güvenceleri varsa artık öğle yemeğini kendi ücretleri ile yiyebilecekler.

DEMOKRAT: "Şok operasyonda son dakika"

Isparta Belediyesi'ne yönelik cuma günü gerçekleştirilen şok operasyon gündemden düşmüyor. Gözaltına alınan 28 kişi dün sabah adliyeye çıkarıldı. İki savcı tarafından gün boyu sorgulanan şüpheliler akşam saat 19.00'da tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildiler.

ÇÖZÜM: "Doğru, haklı, adaletli ve hızlı karar çıkmasını bekliyoruz"
MHP Genel Başkan Yardımcısı Tunca Toskay, Isparta Belediyesi'nde düzenlenen operasyonla ilgili olarak doğru, haklı, adaletli ve hızlı karar çıkmasını beklediklerini kaydetti.

İLKE: "Toskay ne demek istedi?"
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tunca Toskay ve Sadir Durmaz, belediyeye yönelik 28 kişinin gözaltına alındığı operasyonla ilgili durum değerlendirmesi yapmak üzere Isparta'ya geldiler. MHP'nin yaşananları çok yakından takip ettiğini söyleyen Genel Başkan Yardımcısı Toskay, "Bu konularda vicdani karar vermek durumunda olanlar işin gelişmesini ve önümüzdeki yılları da düşünmek zorundadırlar" dedi.

EKSPRES: "Bilişim çağında bilgiyi rafine eden ajans: Firmajans"
İktisatçı Emel Kaya, iletişim çağında bilgiyi doğru, verimli, ölçülebilen ve fayda odaklı yöneten özgün disiplinleri hayata geçiriyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum