Isparta Basınında Bugün - 27 Şubat 2012

Isparta Basınında Bugün - 27 Şubat 2012

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Şubat 2012 12:03
Isparta Basınında Bugün - 27 Şubat 2012

AKDENİZ: "Haydi Isparta büyük düşün"
Havayolu, karayolu ve demiryolunun kesiştiği bölgede lojistik merkezi için harekete geçildi. İlk sınav 13 Mart'ta.

DEMOKRAT: "Dönüşüm Isparta'dan başlıyor"
Eğitimde startı verilen reform çalışmalarında Isparta model kent olacak. İldeki tüm okullarda Z kütüphane oluşturulacak. Okul bahçeleri hayat alanlarına dönüştürülecek. Okul binaları halkın, sivil toplum kuruluşları ve kamu kuruluşlarının kullanımına sunulacak. İlk kez okullarda özel mülkiyet hakkı geliyor.

NOKTA: "Taviz vermedik, vermeyiz"
İlimizde çeşitli okul ve yurtların açılış törenine katılan Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, zorunlu eğitimin 12 yıla çıkarılmasına yönelik sergilenen tereddütler ve endişelere yanıt verdi.

OBJEKTİF: "Çevreci bireyler yetişecek"
Özel Altınbaşak Bedri Ayhan İlköğretim Okulu, Süleyman Demirel Üniversitesi ve Isparta Sosyal Hizmet Çocuk Esirgeme Kurumu ortaklaşa "Çevreci Çocuk" projesini hayata geçirdi.

İLKE: "Bu da Isparta'nın içme suyu haritası"
Isparta'da 51 belediyenin tamamı içme ve kullanma suyu hizmetini şebekeden sağlıyor. Buna karşılık su arıtma tesisi olan tek belediye merkez belediyesi.

GÜLSES: "İş işten geçmeden el atın"
Karacaören Barajı'nın Antalya'ya içme suyu temini için bir dizi çalışmalar yapılırken, bu konuda gerek Isparta Valiliği'nin gerekse belediyenin bir girişimde bulunmaması gözlerden kaçmadı. Sütçüler Belediye Başkanı Hüseyin Müftüoğlu ise değerlerime Bucak-Burdur kadar sahip çıkamadığımızın mesajını verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.