Isparta Basınında Bugün - 28 Nisan 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Nisan 2011 10:45
Isparta Basınında Bugün - 28 Nisan 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: "Ekonomide alarm"
Küresel finans krizinin yol açtığı ekonomik tahribatın izleri 2011'e de yansıdı. Yılın ilk iki ayında protestoya düşen çek ve senet tutarı 3 milyon TL sınırına dayandı.

DEMOKRAT: "Büyük, orta ve küçük AK Parti"
Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gencay, Türkiye'de 3 AK Parti olduğunu belirterek, bunları büyük, orta ve küçük olarak sıraladı. Gencay, orta AK Parti'nin CHP, küçük AK Parti'nin ise MHP olduğunu ve bunların birbirinden farkları bulunmadığını ileri sürdü.

ÇÖZÜM: "Esnaf Odası'nda eğitim semineri"
Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Ahmet Tural, bugün oda başkanları ile yönetim ve denetim kurulu üyelerine ve oda genel sekreterlerine yönelik bir eğitim semineri düzenleneceğini açıkladı.

Isparta: "SDÜ'lü mezunlar Isparta'da buluştu"
SDÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu, mezun olan ve çeşitli basın kuruluşlarında çalışan mezunlarını buluşturdu.

OBJEKTİF: "Özel, Atatürk ilke ve devrimlerine karşı mı?"
AK Parti Milletvekili adayı Recep Özel'in "Ben CHP'nin zihniyetine karşıyım" açıklamasına CHP Isparta İl Başkanı Yusuf Erdoğan sert cevap verdi.

İLKE: "Bölge ekonomisinin nabzı hizmet sektöründe arttı"
Antalya, Burdur ve Isparta'nın yer aldığı bölgemiz, sektörlere göre bölgesel paylar hesaplamasında 2008'de yüzde 3. 9 oranında pay alarak, 26 bölge arasında 7'nci sırayı aldı.

Isparta EKSPRES: "SDÜ'nün gurur günü"
Kanal D, Cnn Türk, Star Gazetesi, Anadolu Ajansı, Kanal B, Muğla Üniversitesi, Akdeniz Gazetesi, Kanal 32, Radyo FM 32 gibi basın kuruluşlarında çalışan Süleyman Demirel Üniversitesi mezunları "Kariyer Günü"nde bir araya geldi.

NOKTA: "Amasya Tamimi'ni halıya dokudu"
Türkiye'nin tek halı portre sanatçısı Ahmet Aksakal, Kurtuluş Savaşı destanı projesi kapsamında Sivas Kongresi'nden sonra Amasya Genelgesi'ni de halıya dokudu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.