Isparta Basınında Bugün - 29 Ağustos 2011

Isparta Basınında Bugün - 29 Ağustos 2011

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ağustos 2011 21:58
Isparta Basınında Bugün - 29 Ağustos 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Akdeniz: "Eğitim sevdası bitmez"
Eğitim gönüllüsü Başdeğirmen Ailesi'nin büyük katkılarıyla Isparta bir eser daha kazandırıldı. 24 derslikli Anadolu Öğretmen Lisesi inşaatı bitti. İki hafta sonra geleceğin öğretmenleri ders başı yapacak.

DEMOKRAT: "Depresyon tırmanıyor"
Toplumda en Yaygın ruh hastalığı olarak bilinen depresyonun 10 yıl içinde kalp hastalığından sonra en Yaygın görülen hastalık olacağı bildirildi.

GÜLKENT: "Yuvada kalan çocukları misafir etmek ister misiniz?"
Milli ve dini bayramlarda yuvada kalan çocukların aile ortamını yaşayabilmesi için misafir uygulaması yine başlatılacak. Türkiye'ye örnek olan bu uygulama için şimdiden talepler alınmaya başladı.

EKSPRES: "Hamilelik dönemine dikkat!"
Mikrosefali, yani gelişim geriliği. Her 100 doğumdan birinde bu sorunla karşılaşılabiliyor.

HABER: "Yaban keçisi avlayanlar yandı"
Çevre İl Müdürlüğü Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Sema Ülker, Isparta dağlarında yaban keçisi avlayanlara 12 bin TL ceza kesileceğini söyledi.

NOKTA: "Belediyenin soğuk hava deposu borsa gibi"
Senirkent Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılmış olan soğuk hava deposu, adeta borsa görevi görüyor. Burada fiyat belirlenmeden diğer soğuk hava deposu işletmecileri fiyat vermiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.