Isparta Basınında Bugün - 6 Aralık 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları..

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Aralık 2011 10:37
Isparta Basınında Bugün - 6 Aralık 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Meclis'te tarihi bir adım''
İmar Komisyonu Başkanı MHP'li Tevfik Katırcıoğlu, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü çalışma ve uygulama denetleme hükümleri oluşturulması için Belediye Meclisi'ne gündem teklifinde bulundu.

DEMOKRAT: ''Kadınlar Isparta'da buluştu''
Türk Kadınlar Birliği Türk kadınına seçme seçilme hakkının tanınmasının 77. yıldönümünü Isparta'da kutluyor. Birliğe üye Türkiye'nin dört bir yanından ve KKTC'den yaklaşık 400 kadın, Isparta Hükümet Meydanı'nda biraraya geldi.

GÜLKENT: ''İl Genel Meclisi'nde deprem tartışılacak''
Van'da yaşanan yıkıcı deprem ve Isparta'da son zamanlarda meydana gelen artçı sarsıntıların ardından İl Genel Meclisi de harekete geçti. İl Genel Meclisi, Meclis Üyesi Kadir Şallı ve beraberindeki arkadaşlarının da teklifiyle depremle ilgili konuları enine boyuna tartışacak.

ÇÖZÜM: ''Isparta'ya önemli hizmetler geliyor''
AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, İl Genel Meclisi'nin dünkü toplantısına katılarak, çalışmalar hakkında bilgi verdi ve soruları cevaplandırdı. İl Genel Meclisi'ne çalışmalarından dolayı teşekkür eden Bilgiç, milletvekili olarak kendilerinin de Isparta'ya hizmet için çalıştıklarını, Isparta'ya önemli hizmetler yapıldığını söyledi.

GÜLSES: ''Gülbirlik'ten gül vadisine destek''
SDÜ ve BAKA tarafından üniversite yerleşkesine yapılacak Gül Vadisi Projesi'ne Gülbirlik'ten destek geldi. Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik, Gülses'e yaptığı açıklamada, ''Isparta ve güle dair yapılacak her türlü projeyi destekleriz. Gül Vadisi Projesi Bulgaristan'daki Gül Enstitüsü'nün bir üst modeli olacak'' dedi.

ISPARTA: ''Isparta'da nüfus ve konut araştırması başladı''
Isparta'da ilk kez yapılacak 2011 Nüfus ve Konut Araştırması Alan Uygulaması başladı. İl Nüfus ve Vatandaşlık İşleri İl Müdürü Muhsin Demir, alan uygulamasının TÜİK tarafından gerçekleştirileceğini bildirdi.

NOKTA: ''1934 ruhuyla kadınlar geliyor''
Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verilişinin 77. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen kutlamalar çerçevesinde Vali Memduh Oğuz tarafından kadınların onuruna verilen akşam yemeğine, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin de katıldı.

OBJEKTİF: ''Göker'in ismi yaşatılacak''
Isparta Belediye Meclisi geçtiğimiz ay vefat eden MHP'li eski Belediye Meclis Üyesi Mahir Göker'in isminin yaşatılması için İsim ve Tarife Komisyonu'na görev verdi.

EKSPRES: ''Enflasyonda çift haneli dönem''
Yeni ekonomik düzende TR 2 61 bölgede yer alan Isparta'da yıllık enflasyon çift haneli rakamlara dayandı: Yüzde 9,32. Kasım dönemi aylık enflasyon artışı ise, yüzde 1,31 şeklinde hesaplandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.