Isparta Basınında Bugün - 6 Ekim 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ekim 2011 10:23
Isparta Basınında Bugün - 6 Ekim 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Uçak kazasında çok karanlık nokta var''
30 Kasım 2007'de Keçiborlu sınırları içindeki Tekketepe'ye düşen uçakta babası Mustafa Zengi'yi kaybeden Cihan Zengi, aydınlığa kavuşmayan bir çok nokta bulunduğunu iddia ediyor.

DEMOKRAT: ''Dünyayı kurtaracak proje''
Dünyada hızlı nüfus artışının sonucu olarak yapılaşmanın tarım arazileri üzerine kaymasıyla insanlık bir asır sonra açlık tehlikesiyle karşı karşıya kalacak. İşte Isparta'dan duyarlı bir öğretmen, bu tehlikeye dikkati çekmek üzere proje hazırladı.

GÜLSES: ''Mercek altında Isparta da var''
Her eğitim öğretim yılı başlangıcında yaşanan kayıt parası tartışmaları bu yıl farklı bir yöntemle ele alındı. Milli Eğitim Bakanlığı yurt genelinde 39 bin 477 okulu mercek altına aldı. Okulların hesapları ve bağış makbuzları da inceleme altında. Peki, Isparta'da yanacak okul var mı?

ÇÖZÜM: ''Nihayet yapılıyor''
Süleyman Demirel Eğitim Kompleksi'nin çevresi Vali Memduh Oğuz'un talimatıyla tel ve duvar ile çevriliyor. Komplekse iki giriş dışında giriş yasak. Güvenlik önlemleri de artırılıyor.

HABER: ''Bakan ne dedi, Müdür ne yaptı?''
Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, ''Kayıt parası adı altında bağış dahi alınmayacak'' dedi. Isparta Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz, okulların açılmasına az bir süre kala yaptığı açıklamada, ''Veliler çocuklarının okuyacağı okulların daha iyi şartlarda olabilmesini sağlamak adına gönüllü olarak bağış yapabilirler'' dedi.

İLKE: ''Isparta'ya yurt müjdesi''
Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun Isparta'daki yurtlarının kapasitesinin yetersiz kaldığı gerçeği karşısında Isparta'ya yeni yurt yapılması kararı çıktı.

EKSPRES: ''THY, Isparta uçağını kaldırmak için Ankara'yı basamak olarak kullanıyor''
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kaçıkoç, THY bünyesindeki Anadolu Jet'in İstanbul rotasını Ankara'ya doğru yönlendirilmesiyle ilgili önemli bir iddiada bulundu.

OBJEKTİF: ''45 kooperatif tek yumruk olacak''
Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Göller Birliği Başkanlığı'na Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Tural getirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.