Isparta Basınında Bugün - 7 Aralık 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Aralık 2011 16:53
Isparta Basınında Bugün - 7 Aralık 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: "Korkunç rakamlar"
3 yılda 2 kadın cinayete kurban gitti. 4 bin 411 kadın aile içi şiddete uğradı. En korkuncu, 388 kadın birden fazla şiddete maruz kaldı. Bu sayı her geçen yıl artıyor. 300 kadına ise cinsel suç işlendi.

DEMOKRAT: "Vekilin kirli hava öfkesi"
Valiliği döneminde Mahalli Çevre Kurulu'nun aldığı kararları uygulayarak hava kirliliğini hissedilir şekilde azalttığını söyleyen CHP Milletvekili Ali Haydar Öner, halk sağlığıyla oynandığını söyledi.

İLKE: "Enflasyonda artış sürüyor"
Bölgemizde ekim ayında enflasyon aylık bazda yüzde 1,31 artış gösterirken, yıllık bazda yüzde 9,32 artış oldu.

ÇÖZÜM: "İddianame Ağır Ceza'da"
Isparta Belediyesi'ne yönelik iddianame savcı tarafından Ağır Ceza Mahkemesi'ne teslim edildi.

EKSPRES: "Söz savunmada"
MHP'li İmar Komisyonu Başkanı Tevfik Katırcıoğlu'nun İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne ilişkin eleştirileri ve Meclis'e sunduğu gündem teklifi gündeme bomba gibi düştü. İmar Müdürü Cengiz Aktaş, suçlamaların gerçekleri yansıtmadığını belirtti.

Isparta: "Baro aşure dağıttı"
Isparta Barosu tarafından Muharrem ayı ve aşure günü dolayısıyla 500 kişilik aşure yaptırılarak adliye çalışanlarına ikram edildi.

NOKTA: "Eğitim her engeli aşar"
Beyaz Ay Derneği Isparta Şubesi tarafından engellileri Kamu Personeli Seçme Sınavı'na hazırlamak amacıyla Halk Eğitim Merkezi'nde hazırlık kursu açıldı.

HABER: "20 okul deprem riskinde"
Milli Eğitim Müdürlüğü, ilimizde bulunan 20 okulun depreme karşı dayanaklı olup olmadığını öğrenmek için Bayındırlık Müdürlüğü'ne başvuruda bulundu.

OBJEKTİF: "Bayram Meclis'e havasını böyle attı"
İl Genel Meclisi'nin Yalvaç'ın inanç turizmi potansiyelini tüm yıla yaymak amacıyla yıllara göre planlama yapılması yönünde aldığı karara yönelik, Yalvaç Belediye Başkanı Tekin Bayram'dan "Yeni fark edildiği görülen konular üzerinde 20 yıldır çalışıyoruz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.