Isparta Basınında Bugün - 8 Şubat 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Şubat 2011 18:31
Isparta Basınında Bugün - 8 Şubat 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Bayındırlıktan ikinci kez veto''
Eski Koteks Fabrika arsası üzerinde yapı yoğunluğunu artıran imar değişikliği kapsamında kanun gereği müteahhit tarafından belediyeye gösterilen sosyal donatı alanı yine uygun bulunmadı.

DEMOKRAT: ''Ekonomide canlanmanın formülü''
Vali Memduh Oğuz, Isparta'da sanayinin nasıl canlanacağının formülünü verdi. Birincisi atıl vaziyette 3-4 bin kişiye istihdam sağlayabilecek mevcut yatırımların yeniden ayağa kaldırılması gerekiyor. İkincisi Türkiye'nin konum itibariyle ihracattan çok para kazandığı bu dönemde Isparta'nın ihracatının artırılması şart.

ÇÖZÜM: ''Bölge hastanesinin gecikmesinin nedeni Merkezi Hükümettir''
Isparta Belediye Meclisinin dün yapılan toplantısında AK Partili Belediye Meclis üyesi Nuri Koç'un konuşmasında Bölge Hastanesi ile ilgili olarak Belediye yönetimini eleştirmesine MHP'li Meclis üyesi Dr. Mehmet Cantürk cevap verdi.

GÜLKENT: ''Bölge mahkemesinin adresi; Isparta''
Yargının iş yükünü hafifletmek için hazırlanan üye ve daire sayısının artırılmasını düzenleyen yasa tasarısından sonra, ikinci bir çalışma başlatıldı. Veraset ilanı, öğrencilerin not itirazları artık mahallinde çözülecek.

ISPARTA: ''Kurt'tan sevindirici haber''
AK Parti Isparta Milletvekili Haydar Kemal Kurt'tan Isparta için sevindirici haber. Antalya İhracatçılar Birliği ile Antalya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından başlatılan, Burdur, Isparta Ticaret Odaları tarafından desteklenen mobilya ve tekstil sektörüne teşvikte son aşamaya gelindiği öğrenildi.

NOKTA: ''Hedef 40 KOBİ arasına girmek''
BAKA'nın 40 KOBİ'nin faydalanabileceği hibe miktarının 7 milyon lira olduğunu aktaran Simetri Proje Danışmanlık Genel Müdürü Semih Yazan, ''Hibeyi almak için yapılması gereken tek şey proje hazırlamak'' dedi.

İLKE: ''Esnafa dolandırıcılık uyarısı''
Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği, esnafla işbirliğine gidiyor. Ekipler, esnafı dolandırıcılık olaylarına karşı da uyarıyor.

OBJEKTİF: ''Bakan'dan beklenen yanıt sonunda geldi''
Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Eğirdir Gölü etrafında yapılaşmaya imkan veren çalışmada son noktaya gelindiğini iletti.

ISPARTA EKSPRES: ''Sulak alan yoksa su da yok''
Dünyanın en prestijli çevre hareketlerinden biri olan Doğal Hayatı Koruma Vakfı'nın Şubat 2011 Sulak Alan Raporu'nda Isparta'nın çarpıcı sorunlarına dikkat çekildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.