Isparta Basınında Bugün - 9 Aralık 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Aralık 2011 11:04
Isparta Basınında Bugün - 9 Aralık 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: "Nisanda jest aralıkta icra"
Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi'nde müteahhit firma Kadıahmetoğulları'nın ekonomik sıkıntılarını çözmek için 200'e yakın dükkanın tapusunu devreden Isparta Belediyesi, nihayet alacaklarını hatırladı.

DEMOKRAT: "Biraz sonra şaşıracaksınız"
Isparta'nın marka değerlerini tanıtabilmek amacıyla büyük puntolarla yazılmış sloganlarla il sınırları içerisinde yol güzergahını kullananlarının dikkati çekilecek.

MANŞET: "Madencilik sektörüne eğilim göstermiyoruz"
SDÜ-Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicoğlu, Türkiye'nin, ekonomik gelişmemize ivme kazan-dıracak olan madencilik sektörüne çok fazla eğilim göstermediğini söyledi.

ÇÖZÜM: "Katırcıoğlu'na destek verin"
İmar Komisyonu Başkanı Tevfik Katırcıoğlu Isparta Belediyesi İmar Müdürlüğü'ndeki aksaklıkları önerge ile gündeme getirdi. Yapılan eleştirileri tamamı doğru, İmar Müdürü Cengiz Aktaş'ın cevapları ise bana göre yetersiz. Herkesin Katırcıoğlu'na destek vermesi ve sorunların çözülmesi gerekiyor.

GÜLKENT: "Hakedişlere imza atacak yetkili yok mu"
Belediye Meclisi'nin Aralık ayı toplantıları sürüyor. AK Parti Belediye Meclis Üyesi Ahmet Aydemir, belediyenin esnafa ve basına olan hakedişlerini neden ödemediğini sordu. Aydemir, "Gerçekten imza atacak yetkili bulunamadığı için bunlar ödenmiyorsa bu üzücü bir olaydır" dedi.

Isparta: "Mahir Göker'in ismi eğitim kompleksine verildi"
Belediye Meclisi, eski Milli Eğitim Müdürü Mahir Göker'in adının Halıkent Mahallesindeki eğitim kompleksine verilmesini öngören önergeyi oybirliği ile kabul etti.

EKSPRES: "İşte bilim üssü"
Isparta'nın gelecekteki rotasını şekillendirecek Göller Bölgesi Teknokenti sessiz- sedasız devrime imza atıyor.

İLKE: "At binmek bir tutkudur"
Doğal yaşam alanı içinde halka keyifli saatler geçirmenin fırsatını sunan Doru At Çiftliği Kafe, at binme tutkunlarının da mekanı haline geldi. Çiftlikte engellilere yönelik, uzman rehberliğinde rehabilitasyon tedavisi de uygulanıyor.

OBJEKTİF: "Geleceğe siz de katkı sunun"
Isparta Belediyesi'nin Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı ile ortaklaşa başlattığı Isparta Belediyesi Ambalaj Atıkları Geri Kazanım projesi sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.