Isparta Bayramlaştı

Isparta’da bayramın 1. günü il protokolü huzur evi, cezaevi, şehit ailesi ve Ispartalılar ile bir araya gelerek bayramlaştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ekim 2014 19:23
Isparta Bayramlaştı

Bayramlaşmaya Vali Vahdettin Özkan, Milletvekilleri Recep Özel, Nevzat Korkmaz ve Ali Haydar Önel, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın başta olmak üzere; daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Buradan Isparta F tipi Kapalı Cezaevini ’ne geçen protokol üyeleri cezaevinde görev yapan askerler ve bazı hükümlü ve tutuklularla da bayramlaştı.

Ardından Isparta Huzurevi’ne geçen Vali Özkan ve beraberindekiler, huzurevi sakinleri ile bayramlaştı. Burada açıklamalarda bulunan Vali Vahdettin Özkan, huzurevine sunulacak hizmetlerin önceliklerinden olduğunu belirterek, katkı ve desteklerinden dolayı vakıf başkanı ve yönetimine teşekkür etti.

Vali Özkan başkanlığındaki heyet son olarak Anadolu Mahallesinde bulunan Şehit Ramazan Gömük’ün evini ziyaret ederek, Şehidin babası Doğan Gömük ve ailesi ile bayramlaşarak bir süre sohbet ettiler.

1-107.jpg

55-011.jpg

77-004.jpg

99-001.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.