Isparta Beceriksiz Başkanlarla Yönetildi

Demokrat Parti İl Başkanı Ahmet Şençimen, ITKM’nin akıbetinin belli olmadığını belirterek, sorumluları olarak gösterdiği Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve eski Belediye Başkanı Hasan Balaman’ı beceriksizlikle suçladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mart 2014 17:53
Isparta Beceriksiz Başkanlarla Yönetildi

Demokrat Parti İl Başkanı Ahmet Şençimen, AK Parti hükümetinin 12 yıl boyunca Isparta’ya hiçbir şekilde yatırım yapmadıklarını belirterek, iktidarın gücünü Isparta’ya göstermediğini söyledi.

Demokrat Parti İl Başkanı Ahmet Şençimen, açıklamasında şu ayrıntılara yer vererek, “Geçtiğimiz Pazar günü Demokrat Parti Genel Başkanımız Gültekin Uysal’ın Isparta ziyaretine katkı sağlayan bütün teşkilatımıza, dava arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Seçimin son günlerinde basın ve medyada yer alan haberleri üzüntü ve hayretle izlemekteyiz. Isparta’ya hizmet yaptığını sanan AK Parti milletvekilleri önce dönüp 12 senede Isparta’mız neler kaybetmiş bunun analizini yapsınlar. Şehrimiz 240 bin nüfustan nasıl 202 bin nüfusa düştüğüne bakarsa gerçek ortaya çıkar.

Sanayileşmeyen, göç veren, kalkınmayan bir Isparta kaybetmeye mahkumdur. Bizler Isparta’yı büyük Isparta yapmak için büyük projeler hizmete sunduk. Şehrimiz 120 binden 204 bine çıkmıştı. Şehrimiz büyüdü, gelişti. Ancak yanlış teşvik programı ile Isparta kan kaybetti. AK Parti hükümeti ve milletvekilleri hükümet gücünden bahsederken Atabey Belediyesi neden borç batağına düştü. Eğirdir ve Şarkikaraağaç için iktidarlığınız ne yaptınız.

Artık iktidar gücü maalesef rant hizmeti , çıkar hizmeti yapmışlardır. Şehrimiz Isparta Belediyemizin Çarşamba Halk Pazarı, Isparta Ticaret Merkezi’nin (ITM) içine düştüğü durum bir ihanettir. Bunun başlıca sorumlusu Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve eski Belediye Başkanı Hasan Balaman’dır. Geçen dönem neredeydi iktidar gücünüz. Bu konuda beceriksiz başkanlar hesap vermelidir. Demokrat seçmeni sağduyuya sahip Belediye Başkan Adayımız Ömer Levent’i başkan görmek istiyor. Sağduyu Demokrat’ın olacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.