Isparta Belediyesi Asfalt Üretim Tesisi Açıldı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, belediyenin yeni asfalt üretim tesisi ve ahşap ürünleri satış mağazasının açılışı için Isparta'ya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ocak 2012 16:16
Isparta Belediyesi Asfalt Üretim Tesisi Açıldı

Yeni asfalt plentinin açılışında konuşan Durmaz, Isparta'ya her gelişinde yüreğinin sızladığını belirterek "Eğer muhalefet belediyesiyseniz her türlü engelle karşılaşmak mümkündür. İşte onlardan biri de bu önemli hizmetlere rağmen Isparta Belediyesine yönelik operasyondur.

Sadece Isparta'da değil, Türkiye'de MHP'li belediyeler sistematik bir saldırıya, engellemeye, itibarsızlaştırmaya maruz kalmaktalar" dedi.

Bunun üzüntü verici olduğunu anlatan Durmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: "O nedenle buraya her geldiğimde yüreğimiz sızlamakta halen teşkilat başkanımızı, il başkanımızı düşündüğümde üzülüyorum. Mutlaka yanlışa bulaşan her kim varsa adalet önünde hesap verecektir. Ama başka belediyelerde bunun çok daha fazlasına müsaade edenlerin söz konusu MHP'li belediye olunca en acımasız yöntemlerle meselenin üzerine gitmelerini anlamakta güçlük çekiyoruz" dedi.

Adalete güveninin tam olduğunu belirten Durmaz, şunları söyledi: "En kısa zamanda bu arkadaşlarımızın aramızda olacağına inanıyorum. Bugüne kadar hizmetleri için onlara teşekkür ediyorum" dedi.

ÇEVRE DOSTU TESİS
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da saatte 200 ton asfalt üretme kapasitesine sahip yeni tesisin 1 milyon 736 bin TL'ye mal olduğunu söyledi.

Tesisin çevre dostu olduğunu kaydeden Günaydın, doğalgaz yakıtının kullanılacağı asfalt plentinde yıllık 800 bin TL yakıt tasarrufu sağlanacağını kaydetti. Tesisin, geri dönüşüm özelliğine de sahip olduğunu aktaran Günaydın, tesisi yapan firma ÇESAN'ın 10 yıl parça desteği sağladığını da aktardı. Konuşmaların ardından edilen dua sonrası asfalt üretim tesisi açıldı. Kamyona yüklenen ilk asfalt dökülmek üzere yola çıktı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.