Isparta Belediyesi'nden Dilenci Operasyonu

Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Afyonkarahisar ve Denizli'den geldiklerini tespit edilen 10 dilenci yakalandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ağustos 2011 18:18
Isparta Belediyesi'nden Dilenci Operasyonu

Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan dolayısıyla dilencilere yönelik denetimlerini arttırdı. Zabıta Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonda, Afyonkarahisar ve Denizli'den geldiklerini tespit edilen ve aralarında küçük yaşta çocukların da bulunduğu 10 dilenci yakalandı.

Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne getirilip kimlik tespiti yapılan dilenciler, Kabahatler Kanunu'na göre işlem uygulandıktan sonra memleketlerine geri gönderildi.

Isparta Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Parlakyıldız, Ramazan ayı ile birlikte insanların manevi duygularıyla oynayan dilencilerin daha yoğun görüldüğünü söyledi. Parlakyıldız, "Halkımızın, manevi duygularını sömürerek, kendilerine rant sağlamaya çalışan bu kişilere itibar etmemelerini istiyoruz. Daha çok ihtiyacı olan insanlarımız var çevremizde onlara yardım etsinler" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum