Isparta-Burdur Dostluk Yolu Yapımı Başlıyor

Isparta-Burdur Dostluk Yolu Yapımı Başlıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Haziran 2018 16:55
Isparta-Burdur Dostluk Yolu Yapımı Başlıyor

Karayolları Antalya Bölge Müdürlüğü’nün ihalesini yaptığı Isparta-Burdur Dostluk Yolunda yer teslimi yapıldı ve işe başlandı. 182 milyonluk proje kapsamında 14 km. duble yol yapılacak.

Kurban kesimi ve duaların ardından çalışmalar bugün start aldı.

İhaleyi alan firma ERK İnşaat Sahibi Fatih Erk, Isparta-Burdur dağ yolu dostluk yolu 14.100 metreye düşüyor. Burada 200 metre uzunluğunda viyadük, 4 tane katlı kavşak var. Yolun standardı yüksek standartlı bir yol. Süremiz 3 yıl. Erken teslim etmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Vatandaşları mağdur etmeden güzel bir çalışma yapacağız" dedi.

Karayolları kontrol şefi Deniz Eraslan ise, Isparta halkı için hayırlı olsun diyerek; "Çok iyi bir standardı olmayan dostluk yolu olarak bilinen projeyi yeniliyoruz. Isparta ve Burdur için yüksek standartlı bir yol çalışması olacak. Müteahhit firma ile hizmete açacağız" dedi.  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum