Isparta Çağa Ayak Uyduruyor

Isparta Çağa Ayak Uyduruyor

Yayınlanma:
Isparta Çağa Ayak Uyduruyor

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğünce Yayla Mahallesinde başlatılan altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmaları devam ediyor. 

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Yayla Mahallesindeki altyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Mahalle sakinleri ve esnafla da sohbet eden Başkan Günaydın, çalışmaların en kısa sürede bitirileceğini söyledi. Başkan Günaydın, yaptığı incelemelerinin ardından değerlendirmede bulundu. 

Başkan Günaydın, “Şehir merkezimizdeki önemli mahallelerimizden birisi. Yayla Mahallemizin bütün tesisatları çökmüş durumda. Burada çokça lokal tamirler çıkıyordu. Gerek ana kanallar gerekse tali kanallarda sorunlar var. Bazı evlerin bağlantıları çürümüş. Eski hatları kaldırarak yeni hatlar çekiliyor. Ekibimiz 5 günden buyana çalışılıyor. Bir iki sokağımızın altyapısını değiştirdik. Bayram öncesinde birinci etap çalışmalarımızı tamamlayacağız. Esnaflarımızı endişeli gördüm. ‘Nasıl bitireceğiz’ diyorlar, halbuki kısa sürede tamamladığımız Anadolu, Yedişehitler, Zafer, Bahçelievler Mahallesi, Gazi Kemal, İskender Mahalleri gibi bu mahallemizi de kısa sürede bitireceğiz. Bu mahallemiz de zor bir mahalle. Yine bu mahallemizde bina yapım tarzlarından, imardan kaynaklanan kaldırım bozuklukları var. Kaldırımları da tek kodla yapacağız. Burada yollar ve kaldırımlar bir nevi bina kodlarının yanlış yapılmasından mimari olarak meyle göre yapılmadığından bu sokaklar kaldırım ve kod açısından hastalanmış. Bu hastayı nasıl tedavi edeceğimizi düşünüyoruz. Asfalt çalışmalarının ardından buna da yöneleceğiz. İnşallah düzeltebileceğimiz kadar düzelteceğiz. Her mahallemizin sorunu farklı. Bu mahallemizin de sorunu çok farklı. Bu işin de içinden çıkacağız. Bu mahallemizi de çağımıza uygun yakışır bir hale getireceğiz. Şimdiden bu çalışmaların Isparta’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.