Isparta Davrazspor Anamur Deplasmanında

Isparta Davrazspor Anamur Deplasmanında

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Şubat 2018 11:11
Isparta Davrazspor Anamur Deplasmanında

Grup ikincisi Isparta Davrazspor yarın ikinci yarının dördüncü maçında deplasmanda Anamur Belediyespor ile karşılaşacak. Yeşil – Pembeli ekipte hedef mutlak galibiyet.  Anamur İlçe Stadındaki maç saat 14.00’te başlayacak.

Geçen hafta ligin ikinci yarısının üçüncü maçında kendi saha ve seyircisi önünde ezeli rakibi Bucak Belediye Oğuzhanspor takımı ile karşılaşan ve maçtan 2 – 0 galibiyetle ayrılarak puanını 35’e yükselten Isparta Davrazspor, gözünü bu hafta sonu yani yarın deplasmanda oynayacağı Mersin takımı Anamur Belediyespor maçına çevirdi. Bilindiği gibi; Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Isparta Davrazspor ikinci yarının ilk maçını kendi sahasında Kepez Belediyespor’u 2 – 1 ve ardından deplasmanda oynadığı Ereğlispor’u 1 – 0’lık skorla mağlup etmişti. 

DÖRDÜNCÜ HAFTA MAÇI  ANAMUR BELEDİYESPOR İLE 

Pazartesi gününü izinli geçiren Isparta Davrazspor, Salı günü sabah toplanarak Teknik Direktör Murat Gökhan Çelebi nezaretinde çalışmaya başlayarak çalışmalarını dünkü son antrenmana kadar sürdürdü ve bu antrenmanın ardından takım Mersin’e hareket etti. 

RAKİP ANAMUR, 8. SIRADA BULUNUYOR 

Isparta Davrazspor’un bu haftaki rakibi olan Anamur Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta 6. Sırada yani orta sıralarda bulunuyor. Mavi – Beyazlı ekip, sezon başından bu yana 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak sıfır averaj ve 25 puan toplamış durumda. 

MAÇ YARIN SAAT 14.00’TE BAŞLAYACAK 

Anamur Belediyespor – Isparta Davrazspor maçı yarın Anamur İlçe Stadyumunda oynanacak ve karşılaşma saat 14.00’te başlayacak. 

MAÇI HAKEM BURAK GÜNER YÖNETECEK 

Isparta Davrazspor’un yarınki Anamur Belediyespor maçını Hatay Bölgesi hakemlerinden Mustafa İnan yönetecek. İnan’ın yardımcılıklarını ise yine Hatay Bölgesinden İrfan Genç ve Muhammet Munir Dadı yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise aynı bölgeden Derviş Verimlibağ olacak. 

BAL 7. GRUP’TA 17. HAFTANIN PROGRAMI: 

Manavgatspor - MEDCEM Silifke Belediyespor

Manavgat Belediyespor - Gölhisarspor

Akşehirspor - Sarayönü Belediyespor

Anamur Belediyespor - Isparta Davrazspor

Bucak Belediye Oğuzhanspor - Mut İdman Yurdu Belediyespor

Konya Ereğlispor - Serik Belediyespor  

Karaman Belediyespor - Kepez Belediyespor

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.