Isparta Davrazspor Gençleri Deneyecek

Isparta Davrazspor Gençleri Deneyecek

Yayınlanma:
Isparta Davrazspor Gençleri Deneyecek

Isparta Davrazspor, yarın kendi saha ve seyircisi önünde Manavgatspor ile karşılaşacak. Atatürk Stadındaki maç saat 14.00’te başlayacak. Şampiyonluk yarışı tamamen biten Yeşil – Pembeli ekibin yarınki maçta gençlerden kurulu bir ekiple mücadele edeceği belirtiliyor. 

Geçen hafta ligin ikinci yarısının altıncı maçında deplasmanda Manavgat Belediyespor takımı ile karşılaşan ve maçtan 1 – 0 yenilerek şampiyonluk ümitlerini tamamen yitiren ve ligde kalan maçlara prestij mücadelesi için çıkan Isparta Davrazspor, gözünü bu hafta sonu yani yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı yine Antalya takımlarından olan Manavgatspor maçına çevirdi. Yeşil – Pembeli ekibin rakibi Manavgatspor’un grupta alt sıralarda yer alması yarınki maçın vasat geçeceğini ortaya koyuyor. 

YEDİNCİ HAFTA MAÇI  

MANAVGATSPOR İLE 

Pazartesi gününü izinli geçiren Isparta Davrazspor, Salı günü sabah toplanarak Teknik Direktör Murat Gökhan Çelebi nezaretinde çalışmaya başlayarak çalışmalarını dünkü son antrenmana kadar sürdürdü ve bu antrenmanın ardından tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. 

RAKİP MANAVGATSPOR 

SONDAN 3. SIRADA BULUNUYOR 

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta geride kalan 19 haftada 11 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 39 puan toplayan Isparta Davrazspor, 2. Sırada bulunuyor. Yeşil – Pembelilerin yarın karşılaşacağı rakibi Manavgatspor ise 14 puanla 12. Sırada yani sondan 3. Sırada bulunuyor. Kırmızı – Beyazlı ekip, geride kalan 19 haftada 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 13 mağlubiyet alarak 14 puan toplamış durumda. Rakip Manavgatspor’un mağlubiyet sayısının farla olması dikkat çeken bir konu.

MAÇ YARIN SAAT 

14.00’TE BAŞLAYACAK 

Isparta Davrazspor  - Manavgatspor maçı yarın Isparta Atatürk Stadyumunda oynanacak ve karşılaşma saat 14.00’te başlayacak. 

MAÇI HAKEM MERTCAN 

BARDAKÇI YÖNETECEK 

Isparta Davrazspor’un yarınki Manavgatspor maçını Mersin Bölgesi hakemlerinden Mertcan Bardakçı yönetecek. Bardakçı’nın yardımcılıklarını ise; Adana Bölgesinden Doğan Murat Kaya, Mersin Bölgesinden Kadir Can Kalan yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise yine Mersin Bölgesinden Selçuk Leman.

MAÇIN HİÇBİR ÖZELLİĞİ YOK 

Isparta Davrazspor’un yarınki oynayacağı maç, Yeşil – Pembeli ekip için lig mücadelesinden başka bir anlam taşımıyor. Ancak, rakip için ligde kalma adına önemli bir karşılaşma niteliğinde. Bu nedenle taraftarların maça ilgi göstereceği tahmin edilmiyor.  

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.