Isparta Davrazspor’da Oğuzhanspor Mesaisi

Isparta Davrazspor’da Oğuzhanspor Mesaisi

Yayınlanma:
Isparta Davrazspor’da Oğuzhanspor Mesaisi

Ligin ilk iki haftasındaki maçları kazanarak liderlik koltuğuna oturan Isparta Davrazspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Bucak Belediye Oğuzhanspor karşılaşma hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. 

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta üçüncü hafta maçları 8 Ekim Pazar günü oynanacak. Yeşil – Pembeli ekip için bu haftanın büyük önemi var. Zira, Isparta Davrazspor, geçen sezon kendisini şampiyonluktan eden ezeli rakibi Bucak Belediye Oğuzhansporla Bucak’ta karşı karşıya gelecek. 

ANTRENMANLAR DEVAM EDİYOR

Isparta Davrazspor, üçüncü haftada deplasmanda karşılaşacağı Bucak Belediye Oğuzhanspor maçının hazırlıklarına önceki gün başladı. Deplasmanda zorlu bir maça çıkacaklarını söyleyen Teknik Direktör Murat Gökhan Çelebi, öğrencilerinden her maça ayrı motive olmalarını istedi.

ÇELEBİ; “BİZİM İÇİN 

HER MAÇ AYNI ÖNEMDE” 

Oğuzhanspor maçına çok sıkı bir şekilde hazırlandıklarını ve rakiplerini yenecek güçte olduklarını ifa de eden Teknik Direktör Çelebi, Özel İdare Sahası’nda toplanarak Bucak Belediye Oğuzhanspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladık. Şuanda yoğun bir şekilde antrenman programı ile bu maça hazırlanıyoruz. Bu hafta sonu deplasmanda son derece zorlu bir maça çıkacağımızın bilincindeyiz. Ben, o maç önemli, bu maç önemsiz olgusuyla hareket etmiyorum. Bizim için karşımızdaki rakip ne olursa olsun her maça aynı önemde çıkıyoruz. Bu nedenle futbolcularımdan her maça ayrı motive olmalarını talep ediyorum” dedi. 

YEŞİL – PEMBELİ EKİP 

TEKNİK – TAKDİK AĞIRLIKLI ÇALIŞTI 

Öte yandan, Bucak Belediye Oğuzhanspor maçı hazırlıklarına düz koşuyla başlayan Isparta Davrazspor, çalışmalarına kültür – fizik hareketleriyle devam etti. Antrenman yenileme çalışmasıyla sona erdi. Antrenmanın son bölümde ise futbolcular, teknik-taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.