Isparta Davrazspor’dan 4 Bin Adet Kombine Kart

Isparta Davrazspor’dan 4 Bin Adet Kombine Kart

Yayınlanma:
Isparta Davrazspor’dan 4 Bin Adet Kombine Kart

Isparta Davrazspor Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özaydın, taraftarların sezon boyunca takımın maçlarını rahat bir şekilde takip edebilmeleri için 4 bin adet kombine kart bastırdıklarını belirterek; “Kart satışlarımız devam ediyor” dedi. 

ÖZAYDIN; “TAKIMIMIZIN BAŞARISI 

İÇİN TEK YÜREK OLMALIYIZ” 

Takımın sezon sonunda Şampiyon olması için tüm şehrin takıma sahip çıkması gerektiğini ve buna da inandığını ifade eden Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Mustafa Özaydın, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bizler şehrimizin takımı olan Isparta Davrazspor’a hizmet için varız. Tüm yönetim kurulu üyelerimiz gece – gündüz demeden bunun için çalışıyoruz. Burada asıl olan takımımızdır. Çünkü, Isparta Davrazspor tüm kentin takımıdır. Herkes sahip çıkarsa iş çok daha kolay olacak. 

“ALLAH’IN İZNİYLE BU 

YIL ŞAMPİYON OLACAĞIZ” 

Mesele sadece para meselesi değil. Mesele tek yürek olma meselesidir. Geçen yıl bulunduğumuz grupta tek il takımı bizdik. Bizim yerimiz burası değil. Bizim yerimiz Süper Lig. Manisa’nın Akhisar’ı, Antalya’nın Alanya’sı Süper Lig’de oynarken Ispartaspor’un BAL’da liginede oynaması üzücü. Geçmişte kurumsallık adına bir şeyler yapılmaması bizleri üzüyor. Isparta kamuoyuna çok önemli bir mesaj vermiş oldunuz. Allah’ın izniyle o sene bu senedir. İnşallah şampiyon oluruz. 

Bilindiği gibi Bölgesel Amatör Ligde sezon önümüzdeki ay başlayacak. Bizler de gerek takım gerek yönetim olarak hazırlık ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu doğrultuda 4 bin adet kombine giriş kartı bastırdık. Bu kartların taraftarlarımıza satışları sürüyor. 

“TAKIMIN BAŞARISI 

İÇİN ÇALIŞIYORUZ” 

Öte yandan, Davraz Store çalışmaları ve sponsorluk ve benzeri anlaşmalarımız da devam etmektedir. Zira, ben ve yönetimdeki arkadaşlarımız takımımızın başarılı olması için çalışıyoruz. Sağolsun TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Isparta Milletvekili Sayın Süreyya Sadi Bilgiç, Sayın Valimiz Şehmus Günaydın ve Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Günaydın takımımız için desteklerini veriyorlar. Bu birliktelik sezon sonunda inşallah başarıyı getirecektir. Buna güvenim tamdır” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor