Isparta Ekonomisini Geliştirme Çabasındayız

Ankara'da ATO Congresium'da düzenlenen ve çok sayıda Bakan ve bürokratın katıldığı Geleneksel MÜSİAD Ankara iftar programına katılan MÜSİAD Isparta üyeleri çeşitli istişarelerde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Temmuz 2014 20:07
Isparta Ekonomisini Geliştirme Çabasındayız

Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç ve Ali Babacan, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Avrupa Birliği Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji Bakanı Taner Yıldız, Bilim ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati ve bir çok bürokrat ile bir araya geldiler.

Ankara'da ATO Congresium'da düzenlenen ve çok sayıda Bakan ve bürokratın katıldığı Geleneksel MÜSİAD Ankara iftar programına katılan MÜSİAD Isparta üyeleri çeşitli istişarelerde bulundu. Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç ve Ali Babacan, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Avrupa Birliği Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji Bakanı Taner Yıldız, Bilim ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati ve birçok bürokrat ile bir araya geldiler.

Ankarada ATO Congresium'da düzenlenen ve çok sayıda Bakan ve bürokratın katıldığı Geleneksel MÜSİAD Ankara iftar programına katılan MÜSİAD Isparta üyeleri çeşitli istişarelerde bulundu. MÜSİAD'ın geleneksel iftarında, Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç ve Ali Babacan, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Avrupa Birliği Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji Bakanı Taner Yıldız, Bilim ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati, MÜSİAD önceki dönem Genel Başkanı ve Ak Parti MKYK üyesi Ömer Bolat başta olmak üzere siyaset-bürokrasi ve iş dünyası bir araya geldi.

MÜSİAD Isparta Şube Başkanı Selim Mustafa Özkutlu, MÜSİAD İftar programında siyasiler-bürokrasi ve iş dünyası ile istişarelerde bulundu. Sıcak bir ortamda bilgi paylaşımı imkanı bulan MÜSİAD Isparta Şube Başkanı Selim Mustafa Özkutlu. "Isparta için yapılacak her türlü hizmete emek vermek, katkıda bulunmak istiyoruz. Biz MÜSİAD olarak Isparta'da ekonominin geliştirilmesi çabasındayız. " dedi.

MÜSİAD Isparta Şubesinin açılışına katılamayan Avrupa Birliği Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, MÜSİAD Isparta Şube Başkanı Selim Mustafa Özkutlu ile yakından ilgilenirken, ani gelişen Azerbaycan ziyareti nedeniyle, çok istemesine rağmen MÜSİAD Isparta Şube açılışına katılamadığını belirterek, en kısa süre içerisinde Isparta'ya gelerek MÜSİAD Isparta Şubesini ziyaret edeceğini ifade etti.







HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum