Isparta Emniyeti Öğrencilerle Fidan Dikti

İl Emniyet Müdürlüğü 'Orman Haftası' nedeniyle bilinçlendirmek ve farkındalık yaratmak amacıyla öğrenciler ile birlikte fidan dikimi gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Nisan 2013 22:42
Isparta Emniyeti Öğrencilerle Fidan Dikti
Isparta'da Kamu Kurum ve Kuruluşlar ile halkın tüm organizasyonlarında yer alan ve destek veren Emniyet Müdürlüğü, bu seferde öğrenciler ile el ele vererek Orman Haftası nedeniyle fidan dikti.


Emniyet Müdürü Mehmet Or, yaptığı açıklamada ise; "Gençleri madde bağımlılığından korumak, bilinçlendirmek ve farkındalık yaratmak için Orman Haftası olması münasebetiyle gençliğimize ağacı ve ormanı sevdirmek, bu bilinci onlara yerleştirmek, sembolikte olsa bir miktar fidan dikimi yapmak, bu faaliyetler sırasında gençlerin ve çocukların empati yöntemiyle kendilerine hedef belirlemelerini sağlamak üzere Isparta Orman İşletme Müdürlüğü Süleyman Demirel Üniversitesi Orman Fakültesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri ile Emniyet personelimizde fidan diktik" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.