Isparta Emrespor İçin Son Gün

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’ndeki temsilcilerimizden Ispartaspor teminat sorununu çözerken Özel İdare ve Isparta Emrespor A.Ş’nin 25 bin TL’lik teminatı bulup bulmayacağı ise merak konusu. Mesai saatine kadar gerekli teminatı bulamayan 2 kulüp Futbol Fede

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Temmuz 2013 12:31
Isparta Emrespor İçin Son Gün

2012-2013 Sezonunda Bölgesel Amatör Lig’e katılacak kulüplerin katılım başvuruları sona erdi. Bölgesel Amatör Lig’e 84′ü geçen yıl BAL’da yer alan takımlardan, 70′i ilk kez BAL’da yer alacak yerel lig takımlarından, 12′si ise 2011-2012 Sezonunda Spor Toto 3.Lig’den düşen takımlardan olmak üzere toplam 166 takımın katılma hakkı bulunuyor. Dün itibariyle Futbol Federasyondan verilen süre sona erdi. Ispartaspor 25 bin TL’lik teminat mektubu sıkıntısını çözerken diğer temsilcilerimizden ise ses çıkmadı.

Isparta Emrespor A.Ş. ve Özel İdarespor yetkilileri dün mesai saatine kadar teminatı bulmak için uğraşırken ek süre istenmek için federasyona başvuru da yapılacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor