Isparta Gün Geçtikçe Güzelleşiyor

Isparta Gün Geçtikçe Güzelleşiyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Nisan 2017 18:40
Isparta Gün Geçtikçe Güzelleşiyor

Isparta Belediyesi 2017 yılı altyapı ve asfalt çalışmalarına başlarken, bu çalışmalardan ilki olan Pirimehmet Mahallesindeki sokak bazlı çalışmalar sonuca ulaştırıldı. Pirimehmet Mahallesi Kunduracılar Sitesi ile 113 Cadde arasında kalan 12 sokakta altyapı ve asfalt çalışmaları tamamlandı.

Isparta Belediyesi 2017 asfalt sezonu kapsamında ilk çalışmaları geçen yıl 10 sokağı tamamlanan Pirimehmet Mahallesinden başlattı. Toplam 66 sokağın bulunduğu Pirimehmet Mahallesinde kalan 56 sokağın altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmaları kapsamında 12 sokağın daha yapımı bitirildi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, altyapı ve asfalt çalışmaları tamamlanan Pirimehmet Mahallesinde incelemelerde bulundu. Başkan Günaydın, cumartesi günü olmasına karşın birkaç koldan asfalt çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Kunduracılar Sitesi bölgesindeki yorgun asfaltın geçen haftalarda kaldırıldığını ve ardından altyapı çalışmalarının gerçekleştirildiğini belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Mahallemizdeki sokaklarda altyapı kontrolleri yapıldı.

1 Nisan itibariyle çalışmalarımız asfaltı ile birlikte tamamlandı. Bu bölgede 8 km’lik bir çalışmayı ele aldık. 12 sokağımızı kısa bir zaman içerisinde bitirmiş olduk. Anadolu Mahallesinde de çalışmalar sürüyor oraya geçeceğiz. Bu çalışmalarla birlikte yine yeni bir çalışmamız daha doğuyor, burası da Yeni Çünür Mahallemiz. Yeni Çünür’de insanlarımız oturmaya başladı. Yoğun bir şekilde saat 19.00’a kadar çalışılıyor. Çalışmalarımızda kalıcılığı ve kaliteyi de ön planda tutuyoruz. Çalışmaları bende yerinde inceliyorum. Isparta kaliteli ve kalıcı bir asfalta sahip oluyor, şehrimizde gün geçtikçe güzelleşiyor. Bu çalışmalarımız eski adıyla Ecelfe’mize hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulunuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.