Isparta İçin Çalışalım

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, Isparta’daki tüm siyasileri şehrin kalkınması için bir araya gelmeye davet etti.

Yayınlanma:
Isparta İçin Çalışalım

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, dün parti binasında basın toplantısı düzenledi. Saat 11.00’de gerçekleştirilen toplantıya; Partinin Merkez İlçe Başkanı Mustafa Akbulut ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

GENÇAY; “BAŞARISIZLIĞIN İKİ ANA SEBEBİ VAR”
Toplantıda konuşan İl Başkanı Cevat Gençay, konuşmasında şunları söyledi; “Saadet Partisi olarak yaklaşık 6 ay önceden çalışmalarımıza başladık ve şuanda gerek kamu kurum ve kuruluşlar gerekse esnaflarımızı ziyaretlerimizi tüm hızıyla sürdürmekteyiz. Isparta’nın son yıllarına baktığımızda büyüyormuş gibi göründüğünü ancak tam tersine küçüldüğünü görüyoruz. Çünkü, şehirde sanayi yok, iş sahaları her geçen gün azalıyor. Evlatlarımız iş bulmak için başka şehirlere gitmek zorunda kalıyor. Dolayısıyla şehir göç alacağı yerde göç veren bir şehir haline gelmiş durumda.

“ŞEHRİN EKONOMİSİ ÖĞRENCİ VE ASKERE BAĞLANMIŞ”
Isparta’ya hizmet gelmiyor, yatırım gelmiyor. Şehirde insanlar perişan ve mutsuz. Şehrin ekonomisi öğrenci ve askerin harçlığına bağlı hale getirildi. Yani, şehirden öğrenci ve asker çekildiğinde Isparta’nın ekonomisi çökecek. İşte tüm bu olumsuzluklar şehirde kısır çekişmelerle çözülemez. Bu konuda şehrin tüm katmanlarıyla birlik ve beraberlik içinde olması gerekmektedir.

“ISPARTALININ OYLARI SİYASİ
ÇEKİŞMELERE KURBAN EDİLEMEZ”
İlimizin tüm Milletvekilleri şehir için kenetlenmeli ve konu Isparta olunca el ele verebilmelidir. Siyaseti yine şehir dışında mecliste ve genel anlamda yapsınlar. Buna kimsenin bir şey dediği yok. Ancak, Isparta için siyaset yapmak yerine hizmet yapsınlar. Isparta’nın 200 bin oyu Milletvekillerinin birbirleriyle olan siyasi çekişmelerine kurban gitmemelidir.

“TÜM SİYASİLER ŞEHRİN KALKINMASI
İÇİN BİR ARAYA GELMELİDİR”
Her şey Isparta için olmalıdır. Isparta’nın çıkarları için kişinin partisi ne olursa olsun bir araya gelebilmelidir. Ben, buradan tüm siyasi parti Milletvekili, İl Başkanı, İlçe Başkanı ve yöneticilerine sesleniyorum. Isparta için hizmet için ne gerekiyorsa yapalım. Ben de bir İl Başkanıyım ve buradan tüm siyasilere sesleniyorum. 2 – 3 ayda bir toplanalım ve Isparta için ne yapabiliriz. Isparta’nın kalkınması için elimizden ne geliyor onları masaya yatırabiliriz.

“SORUNLARI AÇIK OTURUMDA TARTIŞABİLİRİZ”
Son aşamada bu birlikteliği partilerin Belediye Başkan Adayları da katılmıştır. Gerek tüm siyasiler bir araya gelmeli gerekse Belediye Başkan Adayları da kendi aralarında bir araya gelmeli ve yapılacak iş ve işlemleri masaya yatırarak görüşebilmelidir. Bu bir araya gelmeler nerede ve nasıl olacak? Derseniz buna bir örnek verebilirim. Örneğin, tüm siyasiler ilimizin yerel Televizyonu Kanal32’de bir açık oturum şeklinde yapılabilir.

“SATAŞMALARI BIRAKIP ISPARTA İÇİN KENETLENMELİYİZ”
Özellikle son zamanlarda şehir siyasetine baktığımızda siyasilerin hep medya üzerinden birbirlerini eleştirdikleri veya birbirlerine sataştıkları görülmektedir. Oysa, bu durumu bire bir yapabilirler ve birbirlerine fikirlerini söyleyebilirler. Sataşmaları bir kenara bırakarak Isparta için bir şeyler yapmaya çalışabilirler.

“YIKICI DEĞİL HER ZAMAN YAPICI OLACAĞIZ”
Saadet Partisi olarak biz hiçbir zaman yıkıcı olmayacağız ve hep yapıcı olacağız. Yaptığımız açıklamalarda ve hizmetlerde gönülleri yıkmak yerine gönülleri yaparak ilerleyeceğiz. Çalışmalarımızda şahsi menfaatlerimiz değil, Isparta’nın menfaatleri her zaman ön planda olacak” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.