Isparta İçin Düş Kırıklığı

CHP Milletvekili Ali Haydar Öner de Bakan Yıldırım’ın Isparta ziyaretini düş kırıklığı olarak yorumladı. Öner, “Çıkmaz ayın son Çarşambası müjdesi Ispartalılar üzerinde düş kırıklığı etkisi yaratmıştır” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Şubat 2013 16:48
Isparta İçin Düş Kırıklığı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, önce Bakan Yıldırım’a teşekkür etti, ardından da eleştiri oklarını yöneltti.

BAKANA TEŞEKKÜR ETTİ
Milletvekili Öner, Bakan Yıldırım’ın daha önceki THY seferleri konusundaki gayretlerinin son derece anlamlı olduğunu kaydederek, “Sayın Bakan’a THY İstanbul seferleri için gösterdiği samimi gayrete teşekkür ediyorum.

THY özelleştirme kapsamında olduğu için yetki Ulaştırma Bankında değil, maliye bakanı ve başbakanda idi. Kullanışlı olmayan bir tarife uygulandı. Binali beyin girişimleri ve samimi gayretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

DÜŞ KIRIKLIĞI
Bakan Yıldırım’ın Isparta ziyaretinde Dereboğazı duble yolu ve Konya duble yolu ile ilgili değerlendirmelerine katılomadığını kaydeden Öner, “Ancak, Dereboğazı, Konya yolu ve hızlı trenle ilgili değerlendirmelerine katılmak mümkün değil. Isparta emsallerinden geri kalması kabul edilemez. Sayın Bakanın daha olumlu bir tavır takınmasını beklerdik. Isparta için düş kırıklığı yaratmıştır” şeklinde konuştu.

SORUMLULUK BAKANDA DEĞİL BAŞBAKANDA
Bakan Yıldırım’ın muhalefet ile ilgili eleştirilerini de Ajans32’ye değerlendiren Milletvekili Öner, “Sayın bakanın muhalefet ile ilgili değerlendirmeleri de siyasi değerlendirmelerdir. Ama Isparta için geçerli değildir. Isparta emsallerinin gerisinde bırakılmıştır. Nüfusu ortalama aynı olan illerin gerisinde bırakılmıştır. Ancak burada da sorumluluk elbette sayın bakanda değil, başbakandadır. Sorumluluk sözlerini yerine getirmeyen başbakanındır” dedi.

ÇIKMAZ AYIN SON ÇARŞAMBASI
Milletvekili Öner, “Bakanın Isparta ziyareti özet olarak şudur; “Çıkmaz ayın son Çarşambası müjdesi Ispartalılarda derin bir düş kırıklığı yaratmıştır” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.