Isparta İçin Hizmet Günü

Isparta İçin Hizmet Günü

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Şubat 2016 10:23
Isparta İçin Hizmet Günü

Isparta’da bugün hem geçen yıl yapılan çeşitli hizmetlerin açılışı hem de yani yapılacak hizmetlerin temel atma ve lansman törenleri yapılacak. Isparta için birlik olan, siyaset ayrımı gözetmeden emeği geçen herkese Isparta halkı adına teşekkür ediyoruz.

İşte Isparta’ya hizmet için yapılanlar ve yapılacaklar
İlk program, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun Lansman Toplantısı. Toplantı Barida Otel’de saat 12’de yapılacak. Isparta Milletvekili- Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Sayın Süreyya Sadi Bilgiç ve Isparta Valisi Vahdettin Özkan’da programa katılacak.
İkinci program, Süleyman Demirel Üniversitesi Doğu Yerleşkesi İlahiyat Fakültesi arkasında inşa edilen SDÜ İlahiyat Fakültesi Araştırma ve Uygulama Camisinin açılışı. SDÜ’de saat: 14.30’da yapılacak açılış programına Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu katılacak.
Üçüncü program Gül Küçük Sanayi Sitesine yapılan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin açılışı. Saat 15’de yapılacak resmi açılış törenine Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu katılacak.
Dördüncü program ITSO’nun dev projesi Isparta Ekonomi Kampüsü Temel Atma Töreni Saat 15.45’te yapılacak temel atma törenine Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu katılacak.
TBMM’de devam eden 2016 yılı bütçe görüşmeleri nedeniyle Isparta Milletvekili- Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç sadece TKDK’nın lansman törenine katılabilecek ve ardından Ankara’ya dönecek. Isparta bu işleri siyaset ayrımı gözetmeden birlik olarak başardı. Emeği geçenlere Isparta halkı adına teşekkür ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum