Isparta İl Genel Meclisi'nden Bayraklı Tepki

Isparta İl Genel Meclisi'nden Bayraklı Tepki

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Temmuz 2016 15:35
Isparta İl Genel Meclisi'nden Bayraklı Tepki

 İl Genel Meclisi darbe girişimini protesto için olağanüstü toplantıda bir araya geldi.

Meclis salonuTürk bayraklarıyla donatılırken, meclis adına hazırlanan bildiriyi Meclis Başkanı Ali Bolat okudu.

Meclisteki 3 partinin de milli iradeden yana olduğunu söyleyen Bolat, 15 Temmuz 2016 Tarihinde Akşam Saat 22.30 Sularında Başlatılan Türkiye Cumhuriyeti Devletine Ve Hükümetine Yapılmak İstenen Türk SilahlıKuvvetlerinin İçindeki Malum Yapıya Hizmet eden bir ihanet çetesi tarafındanülkemizin birliğine beraberliğine ve bütünlüğüne kastetmiş hainler ayaklanmagirişiminde bulunmuşlardır. Bu ayaklanma girişimi engellenmiştir.

Bu azınlık ihanetçetesinin yaptıkları asla ve asla peygamber ocağı şanlı ordumuza Male dilemez.Darbe girişiminin engellenmesinde silahlı kuvvetlerimizin kahraman vevatansever mensuplarımızın ortaya koyduğu cesaret her türlü takdire şayandır.Bu ayaklanma girişimini Isparta il genel meclisi olarak şiddetle kınıyoruz. Aziz milletimiz canı pahasına vakurduruşu ile meydanlarda milli iradeye vatanına ve devletine sahip çıkmıştır.Milletimiz tek yürek olarak darbeye karşı dünyada eşi benzeri olmayan Türk insanına yakışır hassasiyetli bir duruşsergilemiştir. Darbecilere karşı gereken cevabı tüm dünyaya vermiştir vermeye dedevam edecektir.

Bu mecliste 3 parti olarak ak parti Mhp Ve Chp üyeleri farklıgörüşlere sahip olsa da hepimiz milli iradenin yanındayız. Yaşanan kötü hadiseleresnasında hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah tan rahmet ve kederli ailelerine başsağlığı,yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Isparta il genel meclis üyeleri milletin emanetini yeredüşürmemiştir ve  düşürmeyecektir. Aziz Ispartalıhemşerilerimizin demokrasiye karşı yapılmak istenen bu kalkışmada da vermişoldukları onurlu mücadeleden dolayı hepsine ayrı ayrı şükranlarımı,Teşekkürlerimi Ve Saygılarımı Sunuyorum."dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum