Isparta İşbirliği Sahaya Çıktı

Isparta İşbirliği Sahaya Çıktı

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Aralık 2018 09:55
Isparta İşbirliği Sahaya Çıktı

Isparta İttifakı olarak anılan ve CHP’nin de desteklediği İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu’nun seçim çalışmalarına CHP’de tam kadro katıldı.

Isparta İttifakı olarak anılan CHP-İYİ Parti seçim ittifakı sahada da vücut buldu. İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu’nun seçim çalışmasına CHP’de tam kadro katıldı.

CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü, Merkez İlçe Başkanı Kamil Cem Erdal, İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam, Merkez İlçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları yönetici ve üyeleri, İYİ Partili yöneticilerle birlikte seçim çalışması yaptı.

Şehir merkezinde esnaf ziyareti yapan Isparta İttifakı, esnafın sıkıntılarını dinleyerek çözüm önerilerini anlattı.






FARKLILIKLARIMIZI BİR KENARA BIRAKTIK
CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü, seçim çalışmalarıyla ilgili olarak “Biz CHP olarak Isparta ittifakı ile birlikte hareket ediyoruz. Farklılıklarımızı, görüş ayrılıklarımızı Isparta’nın ve Türkiye’nin çıkarları için bir kenara bıraktık ve Isparta İttifakını oluşturduk. Gittiğimiz her yerde de büyük bir teveccüh görüyoruz. Ekibimizle birlikte seçim sürecinde başarılı ve seviyeli bir çalışma yürüteceğiz” diye konuştu.

DERTLERİMİZ ORTAK ÇÖZÜMÜMÜZ ORTAK
İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan da “Isparta ittifakı artık sahalara çıkmıştır. CHP ve İYİ Parti bu süreci birlikte yöneteceğiz. Toplumun talebi de bu yönde. Dertlerimiz ortak, çözümlerimiz ortak. Bu ittifak zaten bu yüzden Isparta İttifakı” diye konuştu.

HERKESİN OYUNA TALİBİZ
Belediye Başkan Adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu da yaptığı değerlendirmede “Biz başından bu yana Isparta ittifakı diyoruz. Isparta için bir yola çıktık ve bu yolda hep birlikte yürüyoruz. İYİ Parti, CHP ve daha birçok partinin tabanından arkadaşımız bu ittifakın içinde. Biz, herkesin, her kesimin oyuna talibiz. Isparta’yı birlikte yönetmek, birlikte üretmek ve kazanmak için bu yolda birlikte yürümeye devam edeceğiz” dedi.





HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum