Isparta Sportif’te Rota Düzce

Isparta Sportif’te Rota Düzce

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Şubat 2015 12:22
Isparta Sportif’te Rota Düzce

Kırmızı-siyahlılar, pazar günü ağırlayacağı Düzce Belediyespor maçının hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun düzenlediği Erkekler Voleybol 2. Ligi A Grubu’nda mücadele eden Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü, 18. Haftada ağırlayacağı Düzce Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. 6 Mart Spor Salonu’nda zorlu maçın teknik-taktik ağırlıklı çalışmasını yapan kırmızı-siyahlılar, Pazar günü oynanacak maçta galip gelerek Play-Off yolunda önemli bir engeli daha kayıpsız aşmak istiyor.

Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü, 36 puanla 3. Sırada yer alırken, Düzce Belediyespor ise 35 puanla 3. Sırada bulunuyor. İçeride şu ana kadar hiç kaybetmeyen kırmızı-siyahlılar, taraftarıyla da rakiplerine korku salmış durumda. Zorlu maç öncesinde konuşan Antrenör Timur Kapsal, çok iyi bir oyuncu grubuna sahip olduğunu belirterek, Isparta’ya verdikleri sözü tutmak için çalıştıklarını söyledi. 1. Lig yolunda önlerine çıkan engelleri tek tek aştıklarını belirten Kapsal, en büyük desteği taraftarlarından aldıklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.