Isparta Valisi Memduh Oğuz’a Yılın En İyi Valisi Ödülü

Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesi bu yıl yine alanında en iyilerini ödüllendirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Haziran 2012 11:06
Isparta Valisi Memduh Oğuz’a Yılın En İyi Valisi Ödülü

Nevşehir’de faaliyet gösteren FİB Ajans tarafından altıncısı bu yıl organize edilen sanattan spora, siyasetten bürokrasiye, iş dünyasından televizyon programlarına, 2011 yılının enlerinin belirlendiği 6. Geleneksel Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesi, Vali Memduh Oğuz’u “Yılın En İyi Valisi” olarak seçti.

6. Geleneksel Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesinin ödül töreni çok sayıda spor, sanat, siyaset, iş dünyası, bürokrat, sivil toplum temsilcileri ve ulusal medyadan seçkin isimlerin katılımıyla Kapadokya Dedeman Otel’de gerçekleştirildi

Isparta’da yapmış olduğu başarılı çalışmalarla adından söz ettiren, Isparta’nın başarısı için gayret sarf eden ve halkıyla kucaklaşan “Yılın En İyi Valisi” anonsuyla sahneye çağrılan Vali Memduh Oğuz, ödülünü Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş’tan aldı.
Vali Oğuz yapmış olduğu teşekkür konuşmasında; 1998 yılında da “Yılın Valisi” ödülünü aldığını, ancak güller diyarı, gülün başkenti Isparta’nın Valisi iken “Yılın En İyi Valisi” ödülüne layık görülmüş olmanın büyük anlamı ve değeri olduğunu söyleyerek teşekkür etti

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.