Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ


MERKEZ İLÇEDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
Olay 2011 günü saat:21.30 sıralarında F.K. ve V.K. isimli şahısların anlaşmazlık nedeniyle aralarında tartışma çıktığı, tartışma neticesinde şahısların birbirlerini karşılıklı olarak darp ettikleri alınan beyanlarından öğrenilmiştir.

EĞİRDİR İLÇESİNDE TEHDİT OLAYI :
Olay günü saat: 18.00 sıralarında Y.G. isimli şahıs telefon ile arayarak, aralarında alacak verecek meselesi nedeniyle husumet bulunan S.Ş.'nin kendisini tehdit ettiğini beyanla şikayette bulunmuştur.

EĞİRDİR İLÇESİNDE KAYIP ŞAHIS OLAYI:
Olay günü saat 08.00 sıralarında O.U. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, evden hastaneye gitmek üzere 02 Haziran 2011 günü ayrılan kardeşi Ş.K.'nın bir daha eve dönmediğini ve yaptıkları tüm aramalara rağmen bulamadıklarını beyan etmiştir.

EĞİRDİR İLÇESİNDE YER ALTI SULARI HAKKINDAKİ KANUNDAKİ KABAHATLER:
Olay günü saat 15.00 sıralarında icra edilen önleyici kolluk faaliyeti esnasında M.Ç.'nin elma bahçesinde izinsiz olarak su çıkartmak için sondaj kazısı yaptığı tespit edilmiştir.

EĞİRDİR İLÇESİNDE KİŞİYİ HÜRRİYETİNDEN YOKSUN KILMA OLAYI :
Olay günü saat:20.00 sıralarında D.T. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek kızı K.T.'nin A.M. isimli şahıs tarafından kaçırıldığını beyanla şikayetçi olmuştur. Yapılan takip sonucu şüpheli ve mağdur yakalanmıştır. C.Savcısının talimatı doğrultusunda şüpheli ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır..

EĞİRDİR İLÇESİNDE KAZA OLAYI :
Olay günü saat 18.00 sıralarında M.D. isimli çocuk gül ilaçlama makinesinin dönen koluna dikkatsizce dokunması neticesinde sağ kolundan yaralanmıştır.

GÖNEN İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat:20.30 sıralarında M.C. isimli şahıs otomobil ile Isparta istikametinden Burdur istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybederek yolun sağında bulunan köprü korkuluklarına çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan sürücüsü Burdur Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

GELENDOST İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat:08.00 sıralarında Ü.Ö. isimli şahıs otomobil ile Gelendost ilçesi istikametinden Yenice köyü istikametine seyir halinde iken tali yoldan dikkatsiz ve tedbirsiz bir şekilde çıkan S.B. isimli şahsın kullandığı plakasız motosikletin otomobilin sağ arka kapısına çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Gelendost Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

GELENDOST İLÇESİNDE YÜKSEKTEN DÜŞME OLAYI :
Olay günü saat 16.30 sıralarında G.A. isimli şahıs hayvanlarını otlattığı esnada bir anlık dikkatsizlik sonucu (1,5) metre yüksekliğindeki kayalıktan toprak zemine düşmesi neticesinde yaralanmıştır.

GÖNEN İLÇESİNDE KAYIP ŞAHIS OLAYI:
Olay günü saat 15.00 sıralarında H.B. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek kızı N.B.'nin 31.05.2011 günü sabahleyin okula gidiyorum diyerek evden ayrıldığını ve kendisinden bugüne kadar haber alamadıklarını beyan etmiştir.

GELENDOST İLÇESİNDE YÜKSEKTEN DÜŞME OLAYI :
Olay günü saat 21.00 sıralarında mermer ocağında işçi olarak çalışan Ç.G. isimli şahıs havanın karanlık olması nedeniyle önünü göremeyerek (2) metre yükseklikten toprak zemine düşmesi sonucu yaralanmıştır.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE HABERLEŞME VE ENERJİ NAKİL KABLOSU HIRSIZLIĞI OLAYI :
Olay günü saat: 11.00 sıralarında sulama kooperatifine ait elektrik direği üzerinde bulunan trafonun kimliği belirsiz kişi veya kişilerce sökülerek yere indirildiği, bilahare trafo içerisinde bulunan (150) İt. yağ ile trafodan panoya giden (6) m. bakır elektrik kablosunun çalındığı tespit edilmiştir.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE DOĞAL AFET (YILDIRIM DÜŞMESİ) :
Olay günü saat: 13.30 sıralarında C.A. ve O.N.Ö. isimli çocukların hayvan otlatmak için gittikleri arazide yağmurdan korunmak için altına sığındıkları ağaca yıldırım düşmesi sonucu çocuklardan C.A. hayatını kaybetmiş, O.N.Ö. ise yaralanmıştır. Olayda yaralanan O.N.Ö., Sütçüler Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat:20.30 sıralarında F.Ç. isimli şahıs otomobil ile Isparta istikametinden İncedere köyü istikametine seyir halinde iken havanın yağışlı ve yolun kaygan olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağında bulunan şarampole devrilmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücü Kasımlar Sağlık Ocağında tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE KAZA OLAYI :
Olay günü saat: 17.00 sıralarında H.A. isimli şahıs evinin bahçesinde ineğinden süt sağdığı esnada ineğin tepmesi nedeniyle dengesini kaybederek yere düşmesi sonucu elinden yaralanmıştır.

ŞARKİKARAAAĞAÇ İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
Olay günü saat:20.30 sıralarında Y.Y. isimli şahsın hayvanlarını otlattığı esnada; hayvanların M.D. isimli şahsın tarlasında ekili bulunan hayvan yemi olarak bilinen fiyleri yemesi ve zarar vermesi üzerine aralarında tartışma çıktığı, tartışma neticesinde Y.Y.'nin yumruk vurmak suretiyle M.D.'yi darp ettiği şahısların alınan beyanlarından öğrenilmiştir.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE DİĞER KABAHATLER :
Olay günü saat 02.00 sıralarında icra edilen önleyici kolluk faaliyeti esnasında işletmeciliğini İ.T. isimli şahsın yaptığı kahvehanenin açık olduğu, açma ve kapama saatlerine riayet etmemesi nedeniyle şahıs hakkında tanzim edilen tutanak idari para cezası kesilmesi için ilgili makama gönderilmiştir.

ŞARKİKARAAAĞAÇ İLÇESİNDE AİLE HUKUKUNDAN KAYNAKLANAN YÜKÜMLÜLÜĞÜN İHLALİ OLAYI :
Olay günü saat:10.00 sıralarında, UT. isimli şahsın bakmakla yükümlü olduğu çocukları A.T. ve R.T.'nin giderlerini karşılamadığı, ilgi ve alaka göstermediği, çocuklarını aç vaziyette bıraktığı alınan beyanlardan öğrenilmiştir.

ŞARKİKARAAAĞAÇ İLÇESİNDE KASTEN YANGIN OLAYI :
Olay günü saat:03.00 sıralarında, K.Ç. isimli şahsa ait kullanılmayan kerpiç iki katlı evde bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıkmıştır. Çıkan yangın Ş.Karaağaç Belediyesine ait itfaiye ekipleri tarafından müdahale edilerek söndürülmüştür. Yangın neticesinde evin ikinci katında (10.000) TL. maddi hasar meydana gelmiştir. Olayla ilgili olarak alınan ifadeler doğrultusunda; aralarında husumet bulunan ve mağduru evini yakmakla tehdit ettiği öğrenilen S.Y., C.Savcısının talimatı doğrultusunda şüpheli olarak ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE KAZA OLAYI :
Olay günü saat: 12.45 sıralarında İ.G. isimli şahıs köy içerisinde bisiklet ile dolaştığı esnada dengesini kaybederek düşmesi sonucu sağ kolundan yaralanmıştır.

ŞARKİKARAAAĞAÇ İLÇESİNDE TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA OLAYI :
Olay günü saat:17.00 sıralarında, icra edilen önleyici kolluk faaliyeti esnasında yol üzerinde tehlikeli şekilde ilerleyen araç durdurularak yapılan kontrolde; araç sürücüsü Y.D. isimli şahsın alkollü olarak araç kullandığı tespit edilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE İNTİHARA TEŞEBBÜS OLAYI :
Olay günü saat: 17.30 sıralarında M.Ö. isimli şahsın girmiş olduğu ruhi bunalım neticesinde (10) adet değişik marka ilaç içmek suretiyle intihara teşebbüs ettiği alınan beyanlardan öğrenilmiştir. Mağdurun hayati tehlikesi bulunmaktadır.

YALVAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat: 12.30 sıralarında M.A.B. isimli şahıs otomobil ile Yalvaç istikametinden Senirkent istikametine seyir halinde iken Kumdanlı kasabası çıkışında yolda karşıdan karşıya geçmekte olan ve üzerinde N.Ü. ile P.Ü.'nün bulunduğu at arabasına dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazadan yaralanan N.Ü. ve P.Ü. Yalvaç Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE YÜKSEKTEN DÜŞME OLAYI :
Olay günü saat 15.00 sıralarında evinin balkonunda oturan M.G. isimli şahıs ayağa kalktığı esnada tansiyonunun düşmesi sonucu dengesini kaybederek merdivenlerden aşağı düşmesi neticesinde yaralanmıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE YÜKSEKTEN DÜŞME OLAYI :
Olay günü saat 16.00 sıralarında F.A. isimli çocuk evlerinin bahçesinde kurulu olan salıncakta sallandığı esnada dengesini kaybederek düşmesi sonucu yaralanmıştır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.