Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ


MERKEZ İLÇEDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
25 Temmuz 2011 günü saat:20.00 sıralarında S.G. isimli şahıs telefonla arayarak, aralarında husumet bulunan H.S.'nin boğazını sıkmak suretiyle kendisini darp ettiğini beyanla şikayetçi olmuştur.

MERKEZ İLÇEDE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME OLAYI :
25 Temmuz 2011 günü saat:22.00 sıralarında A.Ö. isimli şahıs telefonla arayarak, İ.Ü.'nün bağ evindeki domuzları kaçırmak amacıyla havaya ateş ettiği esnada seken saçmaların kendisine ait büyükbaş hayvana isabet etmesi sonucunda (1) adet büyükbaş hayvanın telef olduğunu beyanla şikayetçi olmuştur.

MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
25 Temmuz 2011 günü saat:07.00 sıralarında K.E. isimli şahıs otomobil ile Eğirdir istikametinden İsparta istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ve yolun sağına takla atarak devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü Gülkent Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
25 Temmuz 2011 günü saat: 18.00 sıralarında F.Ö. isimli şahıs otomobil ile Eğirdir istikametinden İsparta istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ve yolun sağına takla atarak devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü ve yolcu olarak bulunan Z.Ö. Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

MERKEZ İLÇEDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
25 Temmuz 2011 günü saat:22.00 sıralarında F.A. isimli şahıs ii Merkez J.K.lığına müracaat ederek, aralarında bulunan husumet nedeniyle tartıştığı S.A.'nın, demirle vurmak suretiyle kendisini başından yaraladığını beyanla şikayetçi olmuştur.

EĞİRDİR İLÇESİNDE İŞ KAZASI OLAYI :
25 Temmuz 2011 günü saat: 10.30 sıralarında mermer ocağında işçi olarak çalışmakta olan R.Ç. isimli şahıs mermer kesme makinesinin telinin koparak yanağına çarpması neticesinde yaralanmıştır.

GELENDOST İLÇESİNDE KİŞİYE VEYA HATIRASINA HAKARET OLAYI :
25 Temmuz 2011 günü saat:16.00 sıralarında V.F. isimli şahıs telefonla arayarak, anlaşmazlık nedeniyle tartıştığı A.Ç.'nin kendisine küfür ederek hakaretlerde bulunduğunu beyanla şikayetçi olmuştur.

GÖNEN İLÇESİNDE EVDEN HIRSIZLIK OLAYI :
24 Temmuz 2011 günü saat:23.30 sıralarında M.M. isimli şahıs telefonla arayarak, kendisine ait evin oturma odasının camının kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kırılarak içeride bulunan av tüfeğinin çalındığı beyanla şikayette bulunmuştur.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE TAKSİRLE YARALAMA OLAYI :
25 Temmuz 2011 günü saat:20.00 sıralarında İ.A. isimli şahıs traktör ile geri manevra yaptığı esnada traktörün arkasında bulunan A.K.Y.'ye çarpması neticesinde mağdur yaralamıştır.

SENİRKENT İLÇESİNDE KAZA OLAYI :
23 Temmuz 2011 günü saat.08.50 sıralarında M.K. isimli çocuk mutfakta oynadığı esnada kazaen çarptığı ocağın üstünde kaynamakta olan çaydanlığın üzerine dökülmesi neticesinde baş ve gövdesinden yanarak yaralanmıştır. Yaralı SDÜ Tıp Fakültesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

SENİRKENT İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
23 Temmuz 2011 günü saat:22.00 sıralarında M.A. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, aralarında bulunan husumet nedeniyle tartıştığı M.A.'nın yumruk vurmak suretiyle kendisini darp ettiğini beyanla şikayetçi olmuştur.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE OTO HIRSIZLIĞI OLAYI :
25 Temmuz 2011 günü saat:20.10 sıralarında A.Ç. isimli şahıs ilçe J.K.lığına müracaat ederek, alacak verecek meselesi nedeniyle aralarında anlaşmazlık bulunan D.A.Ç. 'nin, kendisine ait aracı alarak evine götürdüğünü beyanla şikayetçi olmuştur. Söz konusu araç bulunarak sahibine teslim edilmiştir.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE TEHDİT OLAYI :
25 Temmuz 2011 günü saat: 10.00 sıralarında M.D. ile Ü.D. isimli şahısların aralarında bulunan husumet nedeniyle tartıştıkları, tartışma neticesinde karşılıklı olarak birbirlerini tehdit ettikleri alınan beyanlardan anlaşılmıştır.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE YÜKSEKTEN DÜŞME OLAYI :
25 Temmuz 2011 günü saat: 16.45 sıralarında K.A. isimli şahıs at arabasının üzerinden dengesini kaybederek (1) metre yükseklikten düşmesi neticesinde yaralanmıştır.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE YÜKSEKTEN DÜŞME OLAYI :
25 Temmuz 2011 günü saat:23.40 sıralarında R.D. isimli şahıs at arabasıyla seyir halinde iken atın ürkmesi sonucunda dengesini kaybederek taşlık zemine düşmesi neticesinde yaralanmıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
25 Temmuz 2011 günü saat:16.00 sıralarında R.B. isimli şahıs otomobil ile Kumdanlı kasabası istikametinden Senirkent istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağına devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü ve yolcu olarak bulunan P.Y. Yalvaç Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

YALVAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
25 Temmuz 2011 günü saat:21.30 sıralarında M.Ç. isimli şahıs plakasız motosiklet ile kasaba içerisinde seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yaya olarak yolun kenarında yürüyen F.B. ile F.Ç.'ye çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaya olarak yürümekte olan F.B. ile F.Ç., motosiklet sürücüsü ve motosiklette yolcu olarak bulunan K.A. yaralanmıştır. Yaralılar Yalvaç Devlet Hastanesinde tedavileri tamamlanarak taburcu edilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE YÜKSEKTEN DÜŞME OLAYI :
25 Temmuz 2011 günü saat:14.30 sıralarında K.Y. isimli şahıs kayısı toplamak için çıktığı ağacın dalının kırılması sonucunda yaklaşık olarak (3) metre mesafeden düşmesi neticesinde yaralanmıştır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.