Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ağustos 2011 18:12
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ

MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat:05.30 sıralarında Ö.A.Y. isimli şahıs otomobil ile Isparta istikametinden Eğirdir istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun kenarında bulunan dere yatağına devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü ile yolcu olarak bulunan A.A. Gülkent Devlet Hastanesinde tedavileri tamamlanarak taburcu edilmişlerdir.

MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat:03.30 sıralarında R.S. isimli şahıs otomobil ile Eğirdir istikametinden Isparta istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun sağına takla atarak devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü Gülkent Devlet Hastanesinde tedavisi tamamlanarak taburcu edilmişlerdir.

MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat:21.00 sıralarında Ş.D. isimli şahıs otomobil ile Isparta istikametinden Konya istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı yönden gelmekte olan M.E. yönetimindeki otomobile çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü Ş.E., Isparta Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

MERKEZ İLÇEDE İŞ KAZASI OLAYI :
Olay günü saat:10.00 sıralarında mermer ocağında işçi olarak çalışmakta olan H.Ö. isimli şahıs mermer taşıdığı esnada mermeri eline düşürmesi neticesinde yaralanmıştır.

MERKEZ İLÇEDE İŞ KAZASI OLAYI :
28 Temmuz 2011 günü saat: 13.00 sıralarında cam şirketinde işçi olarak çalışmakta olan T.K. isimli şahıs cam kesme makinesi ile cam kestiği esnada makineden çıkan camların sol kolunu kesmesi neticesinde yaralanmıştır.

MERKEZ İLÇEDE KAZA OLAYI :
Olay günü saat:22.00 sıralarında H.G.S. isimli çocuk çaydanlıkta bulunan sıcak suyun ayağına dökülmesi neticesinde yaralanmıştır.

MERKEZ İLÇEDE KAYIP ŞAHIS OLAYI :
Olay günü saat:09.00 sıralarında B.T. isimli şahıs İl Merkez J.K.lığına müracaat ederek, zihinsel özürlü oğlu M.E.T.'nin sabah saatlerinde evden ayrıldığını ve yaptıkları tüm aramalara rağmen bulamadıklarını beyan etmiştir. Yapılan araştırma neticesinde kayıp şahıs bulunarak ailesine teslim edilmiştir.

EĞİRDİR İLÇESİNDE ÖLÜMLÜ TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat:01.20 sıralarında N.C. isimli şahıs otomobil ile Yukarıgökdere köyü istikametinden Eğirdir ilçesi istikametine seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek su kanalına devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüsü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan C.K. olay yerinde hayatını kaybetmiş, diğer yolcular M.K., M.K., E.K. Y.C., M.A. ve N.K. yaralanmıştır. Yaralılar Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

GELENDOST İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
Olay günü saat:20.00 sıralarında S.K., H.K., A.K. ve K.K. isimli şahısların at alım satımı nedeniyle aralarında tartışma çıktığı tartışma neticesinde birbirlerini karşılıklı olarak darp ettikleri alınan beyanlardan anlaşılmıştır.

SENİRKENT İLÇESİNDE ZEHİRLENME OLAYI :
Olay günü saat:22.00 sıralarında H.U. isimli çocuk şişede bulunan tineri su zannederek içmesi neticesinde zehirlenmiştir. Mağdur Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE KAZAEN YANGIN OLAYI :
Olay 2011 günü saat: 13.50 sıralarında A.T. isimli şahıs tandırda ekmek yaptığı esnada çıkan kıvılcımdan dolayı bitişiğinde bulunan evin bir odası ile samanlık ve ağıl tamamen yanmıştır.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE İNTİHARA TEŞBBÜS OLAYI :
Olay günü saat:16.50 sıralarında A.M.B. isimli şahıs girdiği ruhi bunalım neticesinde çeşitli marka ilaçlardan (4) adet içmek suretiyle intihara teşebbüs etmiştir. Mağdur Şarkikaraağaç Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

YALVAÇ İLÇESİNDE ŞÜPHELİ ÖLÜM OLAYI :
Olay günü saat: 12 00 sıralarında zihinsel engelli R.Y. isimli çocuk kaysı bahçesinde annesi babası çalışırken kendi başına oyun oynadığı esnada yakınında bulunan sulama kanalına düşerek hayatını kaybetmiştir. Maktul C.Savcısının talimatı ile kesin ölüm sebebinin tespit edilmesi için Antalya Adli Tıp Kurumuna sevk edilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE YÜKSEKTEN DÜŞME OLAYI :
Olay günü saat: 11.00 sıralarında N.B. isimli şahıs merdivenlerden indiği esnada dengesini kaybederek düşmesi neticesinde yaralanmıştır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.