Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ

MERKEZ İLÇEDE MOTOSİKLET HIRSIZLIĞI OLAYI :
Olay günü saat:02.00 sıralarında E.N. isimli şahıs telefonla arayarak, evinin arka tarafına park ettiği kendisine ait motosikletin kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındığını beyanla şikayette bulunmuşlardır.

MERKEZ İLÇEDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
Olay günü saat: 17.15 sıralarında Ö.K. isimli şahıs İl Merkez J.K.lığına müracaat ederek, babası H.K.'nın kendisini tekme ve yumruk vurmak suretiyle darp ettiğini beyanla şikayette bulunmuştur.

MERKEZ İLÇEDE KONUT DOKUNULMAZLIĞINI İHLAL OLAYI :
Olay günü saat: 00.45 sıralarında H.Y. isimli şahıs telefonla arayarak, aynı kasabadan H.A. isimli şahsın evinin balkonuna çıkarak kapısını açmaya çalıştığını beyanla şikayette bulunmuştur.

MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK OLAYI :
Olay günü saat: 11.20 sıralarında D.Y. isimli şahıs çekici ile Antalya istikametinden İsparta istikametine seyir halinde iken dikkatsiz ve tedbirsiz bir şekilde kavşaktan ana yola çıkan S.Y. yönetimindeki 32 FS 535 plakalı otomobile çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan F.Y., Z.Y, T.Y. ve B.Y. yaralanmıştır. Yaralılar İsparta Gülkent Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

EĞİRDİR İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK OLAYI :
Olay günü saat:00.30 sıralarında F.K. isimli şahıs motosiklet ile Eğirdir istikametinden Antalya istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü ve yolcu olarak bulunan F.A. İsparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

EĞİRDİR İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
Olay günü saat:20.15 sıralarında E.K. isimli şahıs telefonla arayarak, arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı M.E.'nin kendisini darp ettiğini beyanla şikayette bulunmuştur.

EĞİRDİR İLÇESİNDE DİĞER HIRSIZLIK OLAYI :
Olay günü saat:09.30 sıralarında Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü yetkilileri Merkez J.Krk.K.lığına müracaat ederek, Ağılköy Gölcük mevkiinde çay deresini temizlemek maksadıyla 05 Ağustos 2011 günü mesai bitimini müteakip köprünün yanına park ettikleri (3) adet iş makinesinde bulunan toplam (400) İt. motorinin kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındığını beyanla şikayette bulunmuşlardır.

EĞİRDİR İLÇESİNDE ÖLÜMLÜ TRAFİK OLAYI :
Olay günü saat: 15.00 sıralarında H.K. isimli şahıs otomobil ile İsparta istikametinden Eğirdir istikametine seyir halinde iken aracın sağ arka tekerinin patlaması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek sağ şarampole devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan H.K., Z.K., F.K. ve S.K. İsparta Gülkent ve Isparta Devlet Hastanelerinde tedavi altına alınmıştır. Yolculardan H.K. tedavi gördüğü Isparta Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmiştir.

GELENDOST İLÇESİNDE RESMİ BELGEDE SAHTECİLİK OLAYI :
Olay günü saat:20.00 sıralarında büyükbaş hayvan satın almak üzere gelen ve kendisini okul müdürü olarak tanıtan B.K. isimli şahsa ait araçta C.Savcılığından alınan arama kararı ile birlikte yapılan aramada A.S.Ö. adına düzenlenmiş sahte kimlik, plaka ve (1) adet kuru sıkı tabanca ele geçirilmiştir. Yapılan araştırmada B.K. isimli şahsın araçta bulunan sahte kimlik belgesi ile 06 Temmuz 2011 tarihinde A.K. isimli şahsa ait (2) adet büyükbaş hayvanı satın aldığı ve karşılığında (7.850) TL.lik sahte senet düzenlediği tespit edilmiştir. Şüpheli düzenlenen tahkikat evrakları ile birlikte sevk edildiği adli makamlarca resmi belgede sahtecilik ve dolandırıcılık suçlarından tutuklanarak Yalvaç Kapalı Cezaevine konulmuştur.

GELENDOST İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK OLAYI :
Olay günü saat: 16.00 sıralarında A.Ç. isimli şahıs traktör ile Gelendost istikametinden Çaltı köyü istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada traktör üzerinde yolcu olarak bulunan H.Ç. ve A.Ç. yaralanmıştır. Yaralılar Gelendost ve SDÜ. Tıp Fakültesi Hastanelerinde tedavi altına alınmıştır. H.Ç.'nin hayati tehlikesi bulunmaktadır.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK OLAYI :
Olay günü saat:08.00 sıralarında H.T. isimli şahıs AVT tabir edilen dağ motoru ile kasaba içerisinde seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü SDÜ. Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmaktadır.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
Olay günü saat: 18.00 sıralarında S.Y. isimli şahıs C.Savcılığına müracaat ederek, aile içi geçimsizlik nedeniyle tartıştığı eşi U.Y.'nin kendisini tokat ve yumruk vurmak suretiyle darp ettiğini beyanla şikayette bulunmuştur.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE KÖTÜ MUAMELE OLAYI :
Olay günü saat:22.00 sıralarında Z.B. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, aile içi geçimsizlik nedeniyle boşanma davaları devam eden eşi M.B.'nin kendisini darp ettiğini beyanla şikayette bulunmuştur.

GÖNEN İLÇESİNDE İŞ KAZASI OLAYI :
Olay günü saat:22.00 sıralarında R.K. isimli şahıs traktör ile çift sürdüğü esnada dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle traktörün geri kaçarak dereye devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüsü R.K. traktörün altında kalarak hayatını kaybetmiştir.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
Olay günü saat: 18.00 sıralarında N.K. isimli şahsın arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı H.S.'yi sopa ile vurmak suretiyle darp ettiği alınan beyanlardan öğrenilmiştir.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME OLAYI :
Olay günü saat: 19.00 sıralarında E.K. isimli şahıs İlçe J.K.lığını telefon ile arayarak, aynı köyden R.Ş.'ye ait küçükbaş hayvanların kendisine ait tarlaya girerek, tarlada bulunan mısır ve fasulyelere zarar verdiğini beyanla şikâyette bulunmuştur.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE HAKKI OLMAYAN YERE TECAVÜZ OLAYI :
Olay günü saat: 17.00 sıralarında A.G. isimli şahıs J.Krk.K.lığına müracaat ederek, kendisine ait arazinin A.G. tarafından haksız olarak işgal edildiğini beyanla şikayette bulunmuştur.

SENİRKENT İLÇESİNDE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME OLAYI :
Olay günü saat:18.00 sıralarında İ.A.T. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, biçerdöver kullanmakta olan H.K.'nın kendisine ait tarladan geçtiği esnada (250) m2.lik pancar ekili alana zarar verdiğini beyanla şikayette bulunmuştur.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME OLAYI :
Olay günü saat:14.00 sıralarında M.B. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, M.E. ve M.A.'ya ait küçükbaş hayvanların kendisine ait araziye girerek yaklaşık (250) adet meyve fidesine zarar verdiklerini beyanla şikayette bulunmuştur.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE KÖTÜ MUAMELE OLAYI :
Olay günü saat: 17.00 sıralarında G.S. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, aynı evde birlikte yaşadığı ve aile içi geçimsizlik nedeniyle tartıştığı oğlu O.S.'nin kendisine kötü muamelede bulunduğunu beyanla şikayette bulunmuştur.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE TAKSİRLE YANGINA NEDEN OLMA OLAYI :
Olay günü saat: 15.00 sıralarında R.İ. isimli şahıs biçerdöver ile M.T.'ye ait tarlayı biçtiği esnada biçerdöverin kasnağının kırılması ve çıkan kıvılcımların etrafa sıçraması neticesinde yangın çıkmıştır. Yangında M.T.'ye ait buğday ekili (2.000) m2 alan yanmıştır.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE İŞ KAZASI OLAYI :
Olay günü saat: 15.10 sıralarında itfaiye eri olarak görev yapan Ö.Y. belceğiz köyünde meydana gelen yangına müdahale etmek için itfaiye aracını hazırladığı esnada ayağının takılarak itfaiye aracından düşmesi sonucu yaralanmıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE TAKSİRLE YANGINA NEDEN OLMA OLAYI :
Olay günü saat:16.00 sıralarında A.K. isimli şahsın bahçesinde bulunan kuru otları temizlemek için yaktığı ateşten çıkan kıvılcımların etrafa sıçraması neticesinde çıkan yangında komşusu N.B.'ye ait (5) adet meyve ağacı ve odunluk zarar görmüştür.

YALVAÇ İLÇESİNDE KİŞİYE VEYA HATIRASINA HAKARET OLAYI :
Olay günü saat: 15.00 sıralarında Ö.B. isimli şahıs İlçe J.K.lığını telefonla arayarak, anlaşmazlık nedeniyle tartıştığı A.B.'nin kendisine hakaretlerde bulunduğunu beyanla şikâyette bulunmuştur.

YALVAÇ İLÇESİNDE EVDEN HIRSIZLIK OLAYI :
Olay günü saat:04.00 sıralarında H.İ. isimli şahıs telefonla arayarak, iftar yemeği için evden çıktıktan sonra kimliği belirsiz kişi veya kişilerce evin mutfak penceresinin açılmak suretiyle içeriye girildiğini, bilahare evin yatak odasında bulunan (1.100) Euro, (1) adet altın künye, (1) adet yüzük, (1) adet altın küpe, (2) adet altın kolye, (1) adet altın kolye zinciri ve (1) adet USB belleğin çalındığını beyanla şikâyette bulunmuştur.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.