Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ


MERKEZ İLÇEDE KAZA:
23 Ağustos 2011 günü saat:15.15 sıralarında R.K. isimli çocuk evlerinin kapısını kapattığı esnada sol el işaret parmağının kapıya sıkışması sonucu yaralanmıştır.

AKSU İLÇESİNDE SİLAH KAZASI :
23 Ağustos 2011 günü saat:06.00 sıralarında H.D. isimli şahıs arazide hayvan otlattığı esnada ayağının taşa takılması nedeniyle dengesini kaybederek düşmesi ve omzunda asılı bulunan av tüfeğinin ateş alması neticesinde sağ ayağından yaralanmıştır.

EĞİRDİR İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
23 Ağustos 2011 günü saat:21.00 sıralarında Y.Y., H.Y. ve M.Y. isimli şahısların bahçe sınırı anlaşmazlığı nedeniyle A.Ö. ve D.Ö. ile aralarında tartışma çıktığı, tartışma neticesinde çıkan arbede esnasında Y.Y., M.Y. ve D.Ö.'nün sopa ile darp edildikleri alınan beyanlarından öğrenilmiştir.

GELENDOST İLÇESİNDE TEHDİT OLAYI :
23 Ağustos 2011 günü saat:11.30 sıralarında F.A. isimli şahıs telefon ile arayarak, aralarında husumet bulunan M.İ. isimli şahsın kendisini tehdit ettiğini beyanla şikayette bulunmuştur.

GELENDOST İLÇESİNDE GÜRÜLTÜYE NEDEN OLMA OLAYI:
23 Ağustos 2011 günü saat:20.00 sıralarında K.Y. isimli şahıs telefon ile arayarak, I.K.'nin yüksek sesle müzik dinleyerek kendisini rahatsız ettiğini beyanla şikayetçi olmuştur.

GÖNEN LÇESİNDE İŞ KAZASI :
23 Ağustos 2011 günü saat:16.30 sıralarında fabrikada işçi olarak çalışmakta olan T.E. isimli şahıs fabrika içerisinde fan bakımı yaptığı esnada fanı durdurmak için kullandığı tahta parçasının yüzüne çarpması neticesinde yaralanmıştır.

GÖNEN İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
23 Ağustos 2011 günü saat: 18.30 sıralarında F.Ç. isimli şahıs telefon ile arayarak, anlaşmazlık nedeniyle tartıştığı Y.Ç.'nin kendisini darp ettiğini beyanla şikayette bulunmuştur.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE KİŞİYE VEYA HATIRASINA HAKARET OLAYI :
23 Ağustos 2011 günü saat:19.30 sıralarında R.B. isimli şahıs telefon ile arayarak, anlaşmazlık nedeniyle tartıştığı R.B.'nin kendisine hakaret ettiğini beyanla şikayetçi olmuştur.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE KAZA:
23 Ağustos 2011 günü saat:20.30 sıralarında İ.D. isimli çocuk evin bahçesinde bulunan saman balya makinesinin üzerinde oynadığı esnada makine demirinin sağ bacağına düşmesi neticesinde yaralanmıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
23 Ağustos 2011 günü saat:04.10 sıralarında K.Ç. isimli şahıs otomobil ile İsparta istikametinden Konya istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybederek sağ şarampole düşmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan H.T., SDÜ. Tıp Fakültesi ve Yalvaç Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
23 Ağustos 2011 günü saat:23.30 sıralarında U.K. isimli şahsın anlaşmazlık nedeniyle F.A. ile aralarında tartışma çıktığı, tartışma neticesinde şüphelinin sopa ile vurmak suretiyle mağduru yaraladığı alınan beyanlardan öğrenilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME OLAYI :
23 Ağustos 2011 günü saat:22.00 sıralarında F.Ç. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, arazi anlaşmazlığı nedeniyle kendisine ait bahçede bulunan (40) adet kayısı fidanının H.B. tarafından yerinden sökülmek suretiyle zarar verildiğini beyanla şikâyette bulunmuştur.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.