Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ

MERKEZ İLÇEDE KAYIP ŞAHIS OLAYI:
Olay günü saat:09.00 sıralarında O.O. isimli şahıs İl Merkez J.K.lığına müracaat ederek, kızı H.O. nun kendisine haber vermeden evden ayrıldığını yaptıkları tüm aramalara rağmen bulamadığını beyan etmiştir.

MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saat: 11.30 sıralarında C.S. isimli şahıs otomobil ile Isparta istikametinden Antalya istikametine seyir halinde iken dikkatsiz ve tedbirsiz bir şekilde yola aniden çıkan M.K. yönetimindeki otomobile çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü M.K. ile araçta yolcu olarak bulunan M.Y. Gülkent Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

MERKEZ İLÇEDE TAKSİRLE YARALAMA OLAYI:
Olay günü saat: 11.30 sıralarında S.K. isimli şahıs traktör ile tarlada çalıştığı esnada, traktör çamurluğunda oturan E.B.K.'nin dengesini kaybederek düşmesi ve traktörün üzerinden geçmesi neticesinde yaralandığı alınan beyanlardan anlaşılmıştır.

MERKEZ İLÇEDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü saat:09.00 sıralarında K.Y. isimli şahsın su anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı H.Y.'yi yumruk vurmak suretiyle darp ettiği alınan beyanlardan öğrenilmiştir.

MERKEZ İLÇEDE HAKKI OLMAYAN YERE TECAVÜZ OLAYI:
Olay günü saat: 11.00 sıralarında S.A. isimli şahıs İl Merkez J.K.lığına müracaat ederek, kendisin ait tapulu tarlasına H.A. isimli şahsın domates ektiğini beyanla şikayetçi olmuştur.

MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saat: 17.45 sıralarında Ö.A.K. isimli şahıs kamyonet ile Antalya istikametinden İsparta istikametine seyir halinde iken Isparta-Antalya karayolunun 12'nci km.sine geldiğinde, virajı alamayarak direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun sağına devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü ile yolcu olarak bulunan Ö.K. İsparta Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

MERKEZ İLÇEDE İNTİHARA TEŞEBBÜS OLAYI:
Olay günü saat:10.30 sıralarında E.Y. isimli şahıs ailevi sebeplerden dolayı girdiği ruhi bunalım neticesinde evinde bulunan Dolghin marka ilaçtan (9) adet içmek suretiyle intihara teşebbüs etmiştir.

ATABEY İLÇESİNDE EVDEN HIRSIZLIK OLAYI:
Olay günü saat: 13.30 sıralarında H.G. isimli şahıs telefonla arayarak, Elmataş mevkiinde bulunan iki katlı bağ evinden, (1) adet çapa makinesi, (1) adet ot biçme makinesi, (1) adet hızar motoru, (1) adet küçük anahtar çantası, (1) adet buzdolabı, (1) adet 37 ekran televizyon ile (1) adet akülü çocuk arabasının kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalınmış olduğunu bildirmiştir. Olaya, Olay Yeri İnceleme ekipleri ile müdahale edilmiş olup, bağ evine demir giriş kapısının kilidinin spiral makinesi ile kesilmek suretiyle girdiği tespit edilmiştir.

EĞİRDİR İLÇESİNDE İNTİHARA TEŞEBBÜS OLAYLI: 
Olay günü saat:22.00 sıralarında T.D. isimli şahıs girdiği ruhi bunalım neticesinde evinde bulunan muhtelif ilaçlardan fazla miktarda içmek suretiyle intihara teşebbüs etmiştir.

EĞİRDİR İLÇESİNDE KİŞİYİ HÜRRİYETİNDEN YOKSUN KILMA OLAYI:
Olay günü saat:20.00 sıralarında A.K. isimli şahıs telefonla arayarak, boşanma davası devam eden kızı A.K.'nin, ayrı yaşadığı eşi A.K. tarafından zorla araca bindirilmek suretiyle kaçırıldığını beyanla şikayetçi olmuştur.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE UYUŞTURUCU MADDE BULUNDURMA OLAYI:
Olay günü saat:13.00 sıralarında Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararına istinaden İ.B.'nın ev ve eklentilerinde yapılan aramada (448) gram esrar maddesi ve (92) gram kenevir tohumu ele geçirilmiştir. Ele geçirilen malzemeler C.Savcısının talimatı ile muhafaza altına alınmıştır.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü saat: 16.30 sıralarında H.Ç. isimli bayan J.Krk.K.lığına müracaat ederek, K.Ç.'nin kendisini darp ettiğini ve hakarette bulunduğunu beyanla şikayette bulunmuştur

Ş.KARAĞAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saat:09.45 sıralarında Ş.K. isimli şahıs otomobil ile Isparta istikametinden Konya istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağına devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü ile yolcu olarak bulunan N.K. ve G.K. Şarkikaraağaç Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

Ş.KARAĞAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saat:08.30 sıralarında K.A. isimli şahıs otomobil ile İsparta istikametinden Konya istikametine seyir halinde iken Yassıbel köyü Fele mevkiinde dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağına devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan S.K., K.K., F.S.S.K. ve N.A. isimli şahıslar Isparta Devlet ve Gülkent Hastanelerinde tedavi altına alınmıştır. Yaralılardan S.K.'nin hayati tehlikesi bulunmaktadır.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saat:13.00 sıralarında S.S. isimli şahıs araç ile Ayvalıpınar kasabasından Kasımlar kasabası istikametine seyir halinde iken Kasımlar kasabası girişinde yolun ıslak ve kaygan olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun sağında bulunan şarampole takla atması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü ile yolcu olarak bulunan G.S. ve Ü.D. kaldırıldıkları Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesi ve İsparta Gülkent Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saat: 19.00 sıralarında U.G. isimli şahıs otomobil ile Yalvaç istikametinden Kuyucak kasabası istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek sağ şarampole devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü Yalvaç Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

YALVAÇ İLÇESİNDE KAYIP ŞAHIS OLAYI:
Olay günü saat:21.30 sıralarında R.Ç. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, babası M.Ç.'nin aynı gün saat 10.00 sıralarında evden ayrıldığını, bir daha geri dönmediğini ve yaptıkları tüm aramalara rağmen bulamadıklarını beyan etmiştir. Yapılan araştırma neticesinde kayıp olarak aranan M.Ç., 09 Ekim 2011 günü bulunmuştur.

YALVAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saat:20.50 sıralarında A.Ş. isimli şahıs otomobil ile Yalvaç istikametinden Akşehir istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağına devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü Konya Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.