Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ

MERKEZ İLÇEDE KAYIP HAYVAN OLAYI :
Olay günü saat: 10.00 sıralarında A.K. isimli şahsın dağlık arazide kendisine ait olan (158) adet küçükbaş hayvanı otlattığı esnada (27) adet küçükbaş hayvanının kaybolduğu beyanından anlaşılmıştır. Kayıp hayvanların bulunması için çalışmalara devam edilmektedir.

ATABEY İLÇESİNDE EVDEN HIRSIZLIK OLAYI :
Olay günü saat: 10.00 sıralarında M.U. isimli şahıs, telefon ile arayarak, bağ evine kimliği belirsiz kişi veya kişilerce girilmesini müteakip evde bulunan av tüfeğinin çalındığını bildirmiştir. Olay yerinde yapılan araştırma ve incelemede, iki katlı bağ evinin ikinci katının demir pencere kilidinin kırılmak suretiyle içeriye girildiği tespit edilmiştir.

EĞİRDİR İLÇESİNDE İŞYERİNDEN HIRSIZLIK OLAYI :
Olay günü saat:07.30 sıralarında N.K. isimli şahıs telefon ile arayarak, kendisine ait iş yerinde hırsızlık olduğunu beyan etmiştir. Olayla ilgili yapılan araştırma neticesinde; N.K.'ye ait büfenin kapısında bulunan asma kilidin kesici bir cisimle kesilerek açıldığı ve içeride bulunan (75) paket sigara ile (100) TL. bozuk paranın kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındığı tespit edilmiştir.

GÖNEN İLÇESİNDE ÖLÜMLÜ TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat: 03.30 sıralarında S.A. isimli şahıs otomobil ile Isparta istikametinden Afyonkarahisar istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybederek devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada araçta yolcu olarak bulunan M.D. olay yerinde hayatını kaybetmiş, araç sürücüsü S.A. ise yaralanmıştır. Yaralının hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

GÖNEN İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat: 12.00 sıralarında T.Ö. isimli şahıs otomobil ile Burdur istikametinden Isparta istikametine seyir halinde iken, Senirce köyü mevkiinde karşı istikametten gelen ve Göltaş Çimento Fabrikasına dönmek isteyen H.Ü. yönetimindeki tır ile çarpışması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada otomobil sürücüsü ile aynı araçta yolcu olarak bulunan R.Ö. yaralanmıştır. Yaralılar SDÜ. Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Yaralıların hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat: 10.15 sıralarında H.Ç. isimli şahıs otomobil ile Afyonkarahisar istikametinden Isparta istikametine doğru seyir halinde iken, dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole devrilmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsünün hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

SENİRKENT İLÇESİNDE 4915 SAYILI KANUNDAKİ KABAHATLER :
Olay günü saat: 13.00 sıralarında icra edilen önleyici kolluk faaliyeti esnasında; İ.Ç. isimli şahsın avlanmanın yasak ilan edildiği bölgede av yaptığı, şahsın avcılık izin belgesi ve avlanma belgesinin bulunmadığı tespit edilmiştir. Olayda kullanılan (1) adet ruhsatsız otomatik av tüfeği muhafaza altına alınmış olup, şahıs hakkında idari yaptırım kararı uygulanmak üzere yasal işlem başlatılmıştır.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE KÜÇÜKBAŞ HAYVAN HIRSIZLIĞI OLAYI :
Olay günü saat: 20.00 sıralarında N.Ş. isimli şahıs telefon ile arayarak, kendisine ait küçükbaş hayvanları E.Ş. ve B.Ş. isimli şahısların çalmaya teşebbüs ettiklerini bildirmiştir. Olayla ilgili yapılan araştırma neticesinde; şüpheliler E.Ş. ile B.Ş. nin, N.Ş.'ye ait hayvan ağılına girerek küçükbaş hayvanları çalmaya çalıştıkları esnada mağdurun olayı görerek bağırması sonucu kaçtıkları tespit edilmiştir. Söz konusu şüpheliler C.Savcısının talimatı ile ifadeleri alınarak serbest bırakılmıştır.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat:23.00 sıralarında N.D. isimli şahıs otomobil ile Isparta-Konya karayolunda Konya istikametine seyir halinde iken karayolunun 114'üncü km.sine geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağında bulunan araziye girmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazadan dolayı araç sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan R.K., N.K. ve N.A. isimli şahıslar yaralanmıştır. Araç sürücü N.D.'nin hayati tehlikesi bulunmaktadır.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE ZEHİRLENME OLAYI :
Olay günü saat:20.00 sıralarında E.K. ve M.D.K. isimli çocuklar evlerinde yedikleri mantardan zehirlenmelerini müteakip rahatsızlanmaları üzerine kaldırıldıkları Şarkikaraağaç Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmışlardır.

YENİŞARBADEMLİ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat: 03.00 sıralarında R.B. isimli şahıs otomobil ile köy içerisinde seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybederek yolun sol tarafındaki elektrik direğine çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada araçta yolcu olarak bulunan B.B. hafif şekilde yaralanmıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE EVDEN HIRSIZLIK OLAYI :
Olay günü saat:14.20 sıralarında R.Â. isimli şahıs telefon ile arayarak, kız kardeşi F.Y.'ye ait evde hırsızlık olduğunu bildirmiştir. Olay yerinde yapılan araştırmada; söz konusu evin giriş kapısının kırılarak içeriye girildiği; bilahare evde bulunan (1) adet çamaşır makinesi, (1) adet elektrik süpürgesi, (1) adet televizyon, (1) adet VCD ve (1) adet uydu alıcısının kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındığı tespit edilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat:00.50 sıralarında G.Ü. isimli şahıs otomobil ile Yalvaç istikametinden Gelendost istikametine seyir halinde iken, dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sol tarafındaki elektrik direğine çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan V.Ç., A.G. ve Ö.Ö. yaralanmıştır. Yaralılar Yalvaç Devlet Hastanesi ve SDÜ. Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Yaralılardan A.G. ve Ö.Ö.'nün hayati tehlikesi bulunmakta olup, olayla ilgili tahkikata devam edilmektedir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.