Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Kasım 2011 01:13
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ

MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saat:07.000 sıralarında A.V. isimli şahıs otomobil ile Isparta istikametinden Antalya istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek takla atması ecesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan ve araçta yolcu olarak bulunan Z.V., SDÜ. , ip Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saat:13.30 sıralarında S.Ö. isimli otomobil ile Atabey istikametinden İsparta istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü Isparta Gülkent Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saat:14.30 sıralarında H.A. isimli şahıs otomobil ile Konya istikametinden Isparta istikametine seyir halinde iken, sol ön lastiğinin patlaması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek takla atması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada araçta yolcu olarak bulunan Ş.A., S.A., B.A. ve N.A. yaralanmıştır. Yaralılar Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır.

MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saati 1.30 sıralarında M.P. isimli şahıs otomobil ile Isparta istikametinden Antalya istikametine seyir halinde iken Sav kasabası mevkiinde yola yaya olarak çıkan M.I.'ya çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan M.I. Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

AKSU İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saat: 18.00 sıralarında M.D. isimli şahıs otomobil ile köy içerisinde seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ve sağ şarampole devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada araçta yolcu olarak bulunan H.D., Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesinde tedavi altına alınmıştır.

EĞİRDİR İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saat: 14.30 sıralarında H.A. isimli şahıs otomobil ile Isparta istikametinden Konya istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek önünde seyir halinde bulunan A.G. yönetimindeki otomobile çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada araçlarda yolcu olarak bulunan G.A. ve F.G. yaralanmıştır. Yaralılar Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

EĞİRDİR İLÇESİNDE FİKİR VE SANAT ESERLERİ KANUNUNA MUHALEFET:
Olay günü saat:21.40 sıralarında M.Y. isimli şahsın kendi evine aldığı DİGİTÜRK kartı ile kaçak olarak kahvehanede maç izlettirdiği tespit edilmiştir.

EĞİRDİR İLÇESİNDE ÖLÜMLÜ KAZA:
Olay günü saat: 11.40 sıralarında M.F.Ç. isimli zihinsel özürlü çocuk, anne ve babasının yanında bulunmadığı esnada çiğ kurban etinden alarak yutması ve et parçasının nefes borusunu tıkaması üzerine kaldırıldığı Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesinde hayatını kaybetmiştir.

GELENDOST İLÇESİNDE ÖLÜMLÜ TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saat: 18.15 sıralarında R.G. isimli şahıs köy içinde park ettiği aracı ile geri manevra yaptığı esnada aracın arkasında bulunan R.T. isimli şahsa çarparak ölümüne sebebiyet verdiği alınan beyanlardan öğrenilmiştir. Şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Yalvaç Cezaevine teslim edilmiştir.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saat: 10.00 sıralarında A.H.Ö. isimli şahıs kamyonet ile Isparta-Afyon karayolunda Afyon istikametine seyir halinde iken karayolunun 50'nci km.sine geldiğinde dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle yolun sağında park halinde bulunan H.H. isimli şahsa ait çekiciye arkadan çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazadan dolayı kamyonet sürücüsü ile kamyonda yolcu olarak bulunan A.Ö., Ş.Ö. ve S.Ö. isimli şahıslar yaralanmıştır. Yaralılar SDÜ Tıp Fakültesi hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştır. Yaralılardan A.Ö.'nün hayati tehlikesi bulunmakta olup, tahkikata devam edilmektedir.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saat: 16.00 sıralarında M.Ç. isimli şahıs plakasız motosiklet ile köy içerisinde seyir halinde iken dikkatsiz ve tedbirsiz bir şekilde aniden yola çıkan G.T.'ye çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan G.T. Keçiborlu Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

SENİRKENT İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saat: 18.20 sıralarında İ.B. isimli şahıs otomobil ile Senirkent istikametinden Yalvaç istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle, önünde aynı istikamette seyir halinde olan D.A.S. yönetimindeki traktöre çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan Ş.B., K.B. ve Ş.B. yaralanmıştır. Yaralılar Yalvaç Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır.

SENİRKENT İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saat: 19.30 sıralarında D.Ş. isimli şahıs otomobil ile kasaba içerisinde seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle, M.D. yönetimindeki motosiklet ile çarpışması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü SDÜ. Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınmıştır.

SENİRKENT İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saat: 16.20 sıralarında H.Ş. isimli şahıs kamyonet ile Senirkent istikametinden Yalvaç istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle, önünde aynı istikamette seyir halinde olan K.G. yönetimindeki plakasız ve tescilsiz pat pat tabir edilen araca çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan K.G., Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE SUDA BOĞULMA OLAYI:
Olay günü saat:11.30 sıralarında F.D., S.D. ve O.G. isimli şahıslar Örenköy göletinde sala bindikleri esnada dengelerini kaybederek gölete düşmüşlerdir. Gölete düşen S.D. ve O.G. yüzerek kıyıya çıkmış, F.D. ise boğularak hayatını kaybetmiştir.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE TAKSİRLE YANGINA NEDEN OLMA OLAYI:
Olay günü saat: 11.15 sıralarında Şarkikaraağaç ilçesi Beyköy Kızıldağ Milli Parkı içerisinde bulunan ve bingo olarak tabir edilen ahşap evde kalan M.Z.G., M.D., A.T. ve Ö.T. isimli şahısların şöminede yakmış oldukları ateşten çıkan kıvılcımların etrafa sıçraması ve şömine bacasının tutuşması neticesinde yangın çıkmıştır. Çıkan yangın Şarkikaraağaç Belediyesine ait itfaiye ekiplerince söndürülmüştür. Yangın neticesinde (70.000) TL. maddi hasar meydana gelmiş olup, şüpheliler C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saat: 12.00 sıralarında M.H.O. isimli şahıs otomobil ile Şarkikaraağaç ilçesi istikametinden Çakırsaraylar kasabası istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek beton direğe çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü SDÜ. Tıp Fakültesinde, yolcu olarak bulunan Y.K. ise Gülkent Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Yaralılardan M.H.Ö.'nün hayati tehlikesi bulunmaktadır.

ULUBORLU İLÇESİNDE TAKSİRLE YANGINA NEDEN OLMA OLAYI:
Olay günü saat: 10.40 sıralarında M.Ç. isimli şahsın tarlasında bulunan kuru otları temizlemek için yaktığı ateşin rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyerek S.K.'ya ait tarlaya sıçraması neticesinde yangın çıkmıştır. Yangın neticesinde S.A.'ya ait tarlada bulunan (13) adet ayva ağacı yanmıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saat: 14.00 sıralarında M.A. isimli şahıs otomobil ile Yalvaç istikametinden Senirkent istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle sol şarampole düşerek devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada otomobil sürücüsü ile otomobilde yolcu olarak bulunan C.A., M.A., R.A. ve S.A. yaralanmıştır. Yaralılar İsparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE ŞÜPHELİ ÖLÜM OLAYI:
Olay günü saat:20.30 sıralarında yatalak hasta olan F.K. isimli şahsın evinde ölü olarak bulunduğunu bildirmesi ile olay öğrenilmiştir. Yapılan araştırmada, şahıs evinin odasında yerde ölü olarak bulunmuştur. C.Savcılığınca olaya el konulmuş olup maktul otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna sevk edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.